Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Dumpen. Bra eller dåligt?

    Vad jag ogillar med dumpen är att det är en väldig gråzon. Många av de som hängts ut är sannolikt inte pedofiler utan bara gubbsjuka män som vill ligga med tonåringar. Man kan tycka vad man vill om det men det ligger i människans biologi att bli attraherad av könsmogna individer. Jag hade hellre sett att de låtsades vara barn istället. Då hade man kunnat fånga riktigt fula fiskar.

  • Anonym (M)
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-02-25 20:15:18 följande:
    Könsmogna individer? Dumpen är inriktad på övergrepp mot barn under 15 år. Vad består gråzonen av? 
    Skillnaden mellan en 15-åring och en 14-åring som strax ska fylla 15 (vilket dumpen ofta spelar) är marginell. Naturligtvis måste gränsen gå vid en specifik ålder för lagstiftning osv men det blir ganska underligt att hänga ut någon som pedofil för att de sexchattat med en person som de tror strax blir byxmyndiga. Om dumpen verkligen ville fånga pedofiler så skulle de utge sig för att vara kanske en 10-åring. De män som nappar på det och stämmer sexträff är sannolikt pedofiler.
  • Anonym (M)
    FiaLisannnN skrev 2024-02-27 13:11:57 följande:
    Jag hade helst sett att rättsväsendet haft verktyg för att beivra dessa "brott" men nu har dem inte lagstiftning för att kunna arbeta proaktivt. Därför finns det ett stort allmänintresse och ett medborgargarde för att förhindra att dessa människor kan gå helt fria utan någon som helst "bevakning". Nu hamnar istället valet på oss andra om vi vill umgås med dessa människor, låta dem passa våra barn etc etc.
    Med andra ord så vill du ha en rättsosäker stat där människor straffas för brott de inte begått och medborgargarden delar ut "rättvisan". Du kanske skulle levt några hundratals år tidigare, den samhällssynen var rätt vanlig då.
  • Anonym (M)
    Anonym (Gäddan 3XL) skrev 2024-03-02 17:42:21 följande:
    hade de utgett sig för att vara en 10-åring hade de kunnat konfrontera riktiga pedofiler.

    tycker varannan chatt startar med att gäddan säger att "det här känns inte riktigt bra" och sedan blir han övertalad till att fortsätta.

    MEN, det är såklart inte ok att sexchatta med 14-åringar. känns som alla straffas lika hårt på dumpen.
    Exakt. De är inte intresserade av att fånga riktiga pedofiler utan vill ha tag i snuskgubbar som gillar unga tjejer. De som är smarta chattar helt enkelt med 15+-åringar och slipper på så vis hängas ut på dumpen.

    Sen som du säger så provocerar de fram ganska mycket. Många av dessa "gäddor" hade nog inte kommit så långt som till att stämma träff om inte dumpen låtsats som att det fiktiva barnet gärna vill träffas för att ha sex. 

    Absolut fastnar det en del sjuka jävlar i deras chattar men det blir allt mer oseriöst och framprovocerat. Dumpen är inte värdigt en modern rättssäker stat.
Svar på tråden Dumpen. Bra eller dåligt?