• Repsej

    Brev

    Hej!

    Jag har en "granne" som bor ett par hus bort, hon och jag är ungefär lika gamla. Vi har bara hälsat på varandra några gånger. 

    Jag skulle gärna vilja träffa henne på en promenad eller likande men jag har problemet att jag är så jävla blyg. Därför skrev jag en lapp och la i hennes brevlåda. Jag skrev kortfattat att jag skulle vilja ta en promenad med henne och skrev mitt nummer på lappen. Jag skrev också att jag hoppades att hon inte skulle bli obekväm, att det absolut inte var meningen. Absolut inga sexuella inviter eller liknade i brevet. 

    Nu i efterhand tänker jag att det kanske inte var så bra? Jag vet inte om folk kan känna sig otrygga av det. Detta skulle jag ha tänkt på innan kanske.

    Vad tror ni? Kan hon känna sig otrygg av detta? Ifall hon gör det vad ska jag göra då?

    Vill absolut inte att hon ska ha ett obehag av detta.  Jag ser inte vad jag ska kunna göra ifall hon känner så. 

  • Svar på tråden Brev
  • Repsej
    Anonym (Korkat) skrev 2023-02-07 20:28:13 följande:

    Ja det är obehagligt och ja det var jävligt dumt. Varför har en del så svårt att förstå hur man bygger upp kontakter? Man börjar hälsa, småprata, prata mer, hitta gemensamma nämnare och SEDAN föreslår man att ses. Man skriver inte ett jävla brev.


    Vilken tur att alla inte är som dig för jag precis ett sms av henne.  Vad trevlig du är, riktigt älskvärd personlighet. :) Ha en bra dag kompis.
  • Repsej
    Anonym (TR) skrev 2023-02-07 20:30:24 följande:

    Gjort är gjort. Spontant så känner jag att man kanske inte bör göra sånt där. Finns inget du kan göra nu, du kanske märker om hon verkar annorlunda nästa gång ni hälsar på varann. Om hon inte nämner nåt om brevet, så vill hon nog inte ha mer kontakt.
    Jag har själv gjort liknande. Lämnat lappar till tjejer i butiker och i deras brevlåda. Jag fattar inte nu i efterhand hur jag tänkte.


    Som tur är fick jag precis ett svar när jag skapade tråden!
Svar på tråden Brev