Inlägg från: Anonym (Jolene) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jolene)

    Gud vad jag är trött på inlägg där man påskiner att kvinnor lurar män att vara otrogna

    Fast nu är det lite skillnad på vad frestelsen är också.

    Många män är skapligt kukstyrda i rätt läge och kvinnan med rätt typ och kropp är då väldigt svår att säga nej till. Med alkohol inblandat nästan hopplöst.

    Jag tror många mäns hjärna stänger av sig lite då faktiskt. De som står emot har jag stor respekt för och en har jag kontakt med fortfarande många år senare. Vi gick aldrig hela vägen men han kan inte glömma mig.

  • Anonym (Jolene)
    Anonym (Me) skrev 2023-03-10 18:20:06 följande:

    Man väljer ju sj om man vill eller inte i slutändan. Kvinnliga list kommer ju bara en bit på vägen
    Men de som e otrogna har ofta en tråkig partner hemma !


    Inte alls sant alltid.

    Men testa själv att äta på samma restaurang varje vecka i många år och säg sen att du aldrig blivit sugen på att läsa menyn på ett annat ställe.
  • Anonym (Jolene)
    Anonym (Arbigga) skrev 2023-03-10 18:52:20 följande:
    Nu tror jag mer om män än vad du verkar göra, kanske beroende på att männen i mitt liv inte springer på krogen särskilt ofta. Om de gör det är respektive partner alltid med.

    De enda jag vet som regelbundet går på krog är singlar och om de skulle råka hamna i sängen med en upptagen kvinna så lär de ångra sig efteråt.

    Jag tror inte att det är så enkelt. Vi är komplexa individer och orsaken till otrohet är många. Att en "stackars karl" blivit förledd av en samvetslös kvinna är nonsens existerar bara i billig litteratur, i såpor och på FL
    Vem har ens talat om krogen?

    AW med jobbet, kurs, konferens, tjänsteresor...

    Finns ingen brist på möjligheter för den som vill.
  • Anonym (Jolene)
    Anonym (Arbigga) skrev 2023-03-11 02:32:28 följande:
    Det år väl större tillgång på kvinnor på krogen, eller om du vill i baren än om han sitter hemma och dricker öl, antar jag

    Du talar här om den del av Sveriges män som är tjänstemän, bevistar After Work, åker på kurser eller tjänsteresor. Dessa kan man inte säga vara något representativt urval av män. 

    Om jag ska vara krass så tror jag att det är så enkelt att de män och för den del kvinnor som är otrogna är det för att de vill vara det, fulla eller nyktra. 

    Orsaken till varför de vill vara det varierar från individ till individ
    Bara för att bevisa poängen svarade jag på ett mess från en tidigare kollega. Lite kort konversation, nu är det fyra dagar senare och han är fullt beredd att vara otrogen mot sin kvinna när jag vill. 

    Så jag vidhåller nog att de flesta män faller om rätt kvinna frågar.
  • Anonym (Jolene)
    Anonym (Arbigga) skrev 2023-03-15 19:36:22 följande:
    Observera Jag skrev kan vara otrogna. Naturligtvis väljer inte alla att vara det, runt 40% verkar rimligt. Majoriteten är nog trogna sin partner.

    Vad jag menade med en del av livet är att vi alla kan ställas inför situationer och frestelser. En del hanterar dessa andra får problem med det. 

    Med mitt sista stycke menar jag att ett samhälle fullt av sexuellt frustrerade människor är sämre än ett samhälle där kärleken får utlopp. Min konklusion  är därmed att vi borde avsluta kärlekslösa relationer tidigare, helst innan otroheten blir ett faktum. Du blir det inga svek och lögner. 

    Alternativet är att vi verkligen jobbar på våra relationer och håller kärleken vid liv.
    Tja...eller så låter man vuxna människor söka det sex de behöver så att de slutar vara sexuellt frustrerade i sin relation?

    Jag har nu skickat en man lycklig hem till sin fru för av mig fick han det han önskat sig i några år. Så kanske han stannar ett par år till.

    De flesta inser att en enda vän ofta inte fyller alla behov som man kan ha i relationen med en vän. Varför skulle det vara annorlunda med en partner?
  • Anonym (Jolene)
    Anonym (sådär) skrev 2023-03-27 11:58:06 följande:
    Ja det är väl klart att det är lätt för dig att skicka en gubbe hem till frun, det är ju inte dig han är gift, har barn och ett helt liv med så för dig är det ju pissenkelt. Jag menar, det är ju inte du som bli sviken och lurad, det är inte du som kommer få sälja hus och flytta, det är inte dina ungar som kommer vara ledsna, osv.

    De flesta har empati och förmåga att förstår vad ens handlingar innebär och vad de får för konsekvenser för andra och undviker att delta i sånt skit. Sen finns det ju tyvärr alltid människor som saknar den förmågan och bryr sig enbart om sig själva och du verkar vara en av dem.
    Om du menar att jag sätter min egen njutning före behovet att moralpolisa över vuxna människor så ja, det gör jag.

    Nu talar jag heller inte om energikrävande långvariga relationer här utan en tillfällig kontakt för ett intresse som partnern inte ens skulle överväga.
Svar på tråden Gud vad jag är trött på inlägg där man påskiner att kvinnor lurar män att vara otrogna