Inlägg från: Anonym (Oboy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Oboy)

    Ditt hemliga missbruk?

    Allt sött, framför allt choklad. Har på sistone blivit så att jag längtat efter att sambon går hemifrån så jag kan ta mig något. Det är ett tecken på att det gått för långt. 

  • Anonym (Oboy)
    Fröken Allvar skrev 2023-03-23 21:59:11 följande:

    Det är inte direkt hemligt, men jag läser jämt och ständigt. Jag önskar att jag läste fina saker i Storytel, men istället finner jag ofta att jag just läste ännu en känslohetsande opinionstext i någon av kvällstidningarna. Du har inte frågat efter vad man försöker göra åt det men jag berättar ändå. Jag tittar på rubrikerna och oftast lyckas jag låta bli att läsa det mesta. Så egentligen läser jag mer rubriker än texter sedan en tid. Jag brukar tänka: Vill jag ge det här ett klick? Då vill jag ofta inte det.
    Jag läser också kopiösa mängder trådar på Familjeliv sedan ett halvår tillbaka. Det är sjukligt. Jag skulle kunna rabbla namnen på de mest aktiva skribenterna här i sömnen, jag vet vilka åsikter och sexuella preferenser några har, jag vet vad vissa jobbar med till och med! Inte vet jag hur jag ska få bort informationen från hjärnan heller. Den är ju bara användbar för att tolka deras inlägg, och de flesta tycker jag inte ens om att läsa, även om det finns ca 5-7 återkommande nick som jag mår bra i magen av.


    Nyfiken på vilka du mår bra i magen av. Om du vill så berätta någon eller vad det är som gör att du mår bra av dem. Negativa åsikter tycker jag man inte tar och nämner namn, positiva är annat. 

    Låter som det blivit för mycket läsande för dig.
  • Anonym (Oboy)
    Anonym (Glenn Magnusson) skrev 2023-03-23 22:05:21 följande:
    Ok, han vet inget?
    Jadå, han vet att det är ett problem.
  • Anonym (Oboy)
    Fröken Allvar skrev 2023-03-23 22:11:45 följande:
    Okej, FL får ta bort om det inte är okej och med reservation för att jag glömmer hälften. Flygrl, Anonym (Stina), Anonym (Lotta) Anonym (Tvillingmorsan) Postman. Nattugglor och Här är vi alla vänner-trådarna tycker jag om att läsa. Några andra vet nog vilka de är då vi haft lite kontakt i DM. Ja, det är alldeles för mycket läsande, ögonen blöder! Men jag var en bokmal redan som liten, har svårt att sätta stopp. Kunde läsa hela dagarna då med. Det är en del av mig men det jag läser nu är ofta så sunkigt. Det som gör att jag mår bra av ovan och även gäller de jag eventuellt glömt nu är att de skriver för att hjälpa, de tar tydlig ställning och har en skön vibb. 
    Intressant. En del av dem har jag aldrigt hört om och då läser jag ändå mycket varje dag, men tydligen olika sorts trådar. :)
  • Anonym (Oboy)
    Anonym (Treo) skrev 2023-03-24 13:50:28 följande:

    Har tagit Treo typ dagligen i varierande mängd i ca 30 år.


    Oj, hur klarar magen det? 
    Blir fysiskt beroende också med värkmedicinsutlöst huvudvärk. 
    Jobbigt. 
  • Anonym (Oboy)
    Carolatom07 skrev 2023-03-24 13:43:23 följande:

    Sedan jag slutade med alkoholen för ganska exakt 3 år och 9 månader sedan, har jag blivit beroende av mjölk och kaffe. Har alltid minst 2 1,5-litersförpackningar med mjölk i kylen. Jag upplever att mjölk har en lugnande effekt och dämpar panikångest bl.a.

    Förutom en mugg kaffe på morgonen, blir det en Cappucino på det, sen samma lika på eftermiddagen.


    Vad bra att mjölk kan lugna och dämpa för dig. Att du alltid har mycket mjölk hemma framgår, men inte hur mycket du dricker. Det är ju ändå en rätt bra sak att sätta i sig mycket av, åtmistone om det inte är rödmjölk. 

    Två koppar kaffe och två cappucino per dag är också okej. Så grattis till att ha slutat med alkoholen!

  • Anonym (Oboy)
    Anonym (Mini) skrev 2023-03-24 14:55:19 följande:

    Treo Citrus missbrukar jag. Så gott att brusa upp och njuta av. Blir man pigg och som ny!
    Tar d vid huvudvärk och det är bäst. Men gärna några extra nästan varje dag. 


    Ajdå, det är inte så bra med extra. Inte för magen, men framför allt inte för risken att få huvudvärk pga stor användning av värkmedicin, dvs ett fysiskt beroende som är jättesvårt att komma ifrån. 

    Du kan inte byta ut det mot brustablett som smakar friskt och innehåller koffein och andra uppiggande ämnen men inte värkmedicin? De gånger du inte har huvudvärk alltså.
Svar på tråden Ditt hemliga missbruk?