Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Är jag konstig eller...?

    Jag skulle vänligt men bestämt säga till henne att jag hanterar detta själv, både gällande maken och mina egna känslor, att det blir för mycket att prata om. Problemet är att om hon vet så kanske fler vet och att folk börjar snacka.

    Måste du prata med honom om detta...? Risken är att han kommer att vilja skiljas. Inte för kvinnans skull utan för att er relation då kommer att vara avslöjad. Får han veta att du är fullständigt nöjd som det är kan han känna sig utnyttjad ekonomiskt, och så dumpar han dig istället.

    Om du vill kringgå detta så ta försiktigt upp med honom om han möööjligen skulle kunna tänka sig en öppen relation? Inte för din skull utan för att du tycker synd om honom som måste leva sexlös. Själv vill du fortfarande inte ha sex, men så att han, den stackarn, kan få sina behov tillgodosedda. Du blir Årets Hustru och han kan fortsätta ligga utan problem. Plus att du kan ligga om du skulle råka på någon riktig hunk ;) Såvida du inte blivit helt asexuell förstås. Men ändå ditt val och en möjlighet.

Svar på tråden Är jag konstig eller...?