• Guldlocken31

    Upprepade biokemisk graviditeter, någon mer??

    Är det någon mer än jag som kämpar med biokemiska graviditeter?!
    Har plussat tidigt med clearblue 4-5 gånger, och inte en enda gång går graviditeten längre än till omkring BIM. Ibland någon dag över.
    Har genomgått en missfallsutredning som inte visar på någonting avvikande. Senast fick jag utskrivet trombyl + progesteron kapslar i hopp om att graviditet skulle stanna och fortskrida, enda som hände var att missfallet fördröjdes (troligtvis pga progesteronet) och jag började blöda i v. 5(4+2)? känner sådan sorg och uppgivenhet!! Tär på psyket att få missfall på missfall.. någon som varit med om liknande Som kan dela med sig?

  • Svar på tråden Upprepade biokemisk graviditeter, någon mer??
  • Guldlocken31

    Fruktansvärt 💔 
    har du gått som längst till vecka 6 Och därefter har graviditet stannat av?
    För mig är det lika dant, fast aldrig kommit så långt ens.  Aldrig heller hunnit komma till något UL och fått bekräftat någon graviditet.. 
    Jag fick också utskrivet trombyl som jag tog i samband med progestoronet. Vad är prednisolon och hur kan det hjälpa?

  • Guldlocken31

    Då hoppas vi innerligt att det går vägen nästa gång du plussar ❤️ hoppet är det sista som lämnar en. Kram

  • Guldlocken31

    Tack ❤️ 
    jag har fått  4 stycken bekräftade missfall. Senast några dagar innan julafton 💔 
    jag Börjar fundera på om det kan vara att man har dålig äggkvalitet?? Men hur kan man ta reda på det utan att göra äggplock tänker jag? 😥

  • Guldlocken31

    Har också läst att det kan funka med IVF!! frågan är om man isåfall skulle kunna få det landstingsfinansierat? beror säkert lite på vart man bor! Vart i landet bor du? 


    tack för tips om q10 till sambo! Ska vi också testa 😊

    ja det är så kämpigt? min sambos bror och hans tjej gick även nyligen ut med att dem är gravida (långt gångna) så det gör inte situationen lättare. Må det bli vår tur snart 🍀 

  • Guldlocken31

    @Dalarna91 
    @Anonym (ledsen) 
    Vad roligt med ÄL samtidigt!! Hoppas nu det går vägen denna gång🙏 

    @citronsmör Tack för tips och pepp! både jag och sambon har gjort ety kromosomanalys blodprov som inte visar på några ?fel?, däremot har man ej gjort någon spermaanalyS på min sambo då de menar att det inte borde bero på det då jag kan bli spontant gravid. Vi slutade att röka/konsumera alkohol när vi bestämde oss för att bli gravida, så det är vi väldigt noggranna med att inte göra 😊


    Idag var jag på privatkliniken Fertilitetsplus (Stockholm-Gärdet) som misstänker att jag kanske har ett överaktivt immunförsvar då jag äter mycket penicillin för min bakgrundssjukdom (är född med en sjukdom som heter blåsextrofi och har i princip hela livet behövt äta underhållningsmedicin pga mkt urinvägsinfektioner.) Utöver detta så blir jag sällan sjuk i förkylningar mm. Aldrig haft covid heller.

    Så jag fick helt enkelt gå och lämna blodprover efter besöket på kliniken. Skulle testerna visa på någon obalans så vill de ge mig intralipid dropp. Någon som har erfarenhet av detta? 

  • Guldlocken31

    Ah okej!! 😍 ja Marie var verkligen superproffsig och tog mig seriöst (har gått på Eliva Clinic tidigare där jag inte upplevt att jag ens i närheten fått samma bemötande).
    fick du då dropp i samband med ett positivt gravtes? 😊

  • Guldlocken31

    Åh! tack, gav mig nytt hopp🙏 
    men jag antar att man bara får intralipid om provsvaren visar på överaktivt immunförsvar? Eller hur var det för dig? 

  • Guldlocken31

    @Dalarna91; okej! Bra att veta ☺️ stackare som måste åka så långt? förstår att det blir kostsamt. Men vad gör man inte ❤️

    @anonym (ledsen) jag får också (vad jag vet) bakteriell vaginos ofta (dock försöker jag att inte behandla med vagitorier så ofta) samt urinvägsinfektioner som jag har med mig från barndomen. Så tar mycket penicillin för det. annars har jag sällan förkylningar/feber mm. Marie sa till mig att hon tror all medicin jag tar kan påverka mitt immunförsvar. Men i dont know. Fick även ta lite extr sköldkörtel prover. ❤️

  • Guldlocken31

    Tack för snabbt svar!! Tog ett självtest igår som visar på att mitt pH värde i slidan är mycket högre än va de ska vara (utan direkt några symtom). + att jag haft problem med pH värdet även i hårbottnen i typ flera år. Så tänkte ifall det kunde vara nån form av hormonell obalans som kan påverka. Säkert löjligt tänkt 😂 

  • Guldlocken31

    Ledsen för sent svar, varit dålig på att uppdatera här inne pga mkt jobb.. tråkigt med neg test? bara till o kämpa vidare 🙏 heja er!
    jag var hos läkaren på Fertilitetsplus idag eftersom mina tester visade på överaktivt immunförsvar. Så nu har de satt in mig på progestoron (som jag ska börja ta strax efter ÄL och framåt) + intralipid, omega3, inusitol, folsyra samt hiprex (som förhoppnings ska hålla borta mina återkommande urinvägsinfektioner). Hoppas på att det funkar nu. 

  • Guldlocken31

    Hej på er! 


    Det är så hjärtskärande att läsa era berättelser 💔 
    vi valde för ett tag sedan att byta klinik till Livio istället, då jag upplevde att de ej tog alla mina tidiga missfall på allvar på förra kliniken. Jag har även blivit undersökt av läkare på Fertilitetsplus (Sthlm Gärdet)som rekommenderar intralipid dropp + IVF .


    Vi har nu genomfört en fertilitetsutredning på Livio och allting ser bra ut. Alla prove är normala. Ska göra en äggledarspolning i början på nästa månad, och sedan ska de skicka in remiss till reproduktions medicin. Dessvärre finns ju mina så kallade tidiga ?graviditeter? (vilka jag knappt ens vill välja o kalla dem eftersom jag aldrig fått npgon graviditet konstaterade med hjälp av varken blodprov eller ultraljud) dokumenterade i min journal, så läkarna på Livio tror ej jag kommer bli godkänd att få göra en IVF pga detta. Känns förjävligt Att bara stå o stampa utan att komma vidare.


    Går just nu och väger fram o tillbaka om jag ska testa en intralipid behahabdling (pga överaktivt immunförsvar) nästa cykel, för och se om det hjälper. Vad hade ni gjort? 

  • Guldlocken31

    Dalarna91: gud va skönt att ni äntligen ska få hjälp genom IVF!!! Har de sagt något om att det kan förbättra era chanser till fullgången graviditet?

  • Guldlocken31

    Håller alla tummar för att det går bra när det är dags för återföring! 


    fick remiss godkänd från rmc idag, så förhoppningsvis sprutstart i nästa cykel 👍🏼 

Svar på tråden Upprepade biokemisk graviditeter, någon mer??