Inlägg från: Anonym (JB) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JB)

    Hur hantera pappan?

    NMFTG skrev 2024-02-09 15:07:01 följande:
    Jag har ingen vänlig inställning till barnens pappa. Han är min våldtäktsman. Vi har ingen fysisk kontakt sedan flera år och kommunicerar bara via mail. Barnen vet ej orsak, men att träffas vi tre är inget alternativ.
    Jag vet att barn generellt alltid mår bäst av att ha en bra relation till båda föräldrar och han har som jag skrivit bott växelvis i 5 år utan problem. Jag har försökt få sonen att träffa sin pappa, svara på sms, ringa till honom. Det gjorde jag hela hösten. Men varje gång jag tog upp pappan så kunde det leda till en låsning som för sonen kunde vara i flera timmar. 
    *en våldtäktsman. Inte "din". Jag har tyvärr egen erfarenhet och blev hjälpt av att tänka så. Han "äger" inte mig på något vis, han tillhör inte mig alls. Han är bara ett as. 
  • Anonym (JB)

    Varför är det så viktigt för pappfiguren att ha sonen hos sig? Har han förklarat det? Annars antar jag att han bara vill slippa betala underhåll. 

    Hur mår det andra barnet?

  • Anonym (JB)
    Anonym (Pappa) skrev 2024-02-09 23:14:54 följande:
    Men det är väl det normala att vilja vara med sitt barn. 
    Här verkar det ju vara allt annat än normalt. Pappfiguren vill bara få sin vilja igenom och skiter fullständigt i hur sonen mår. 
Svar på tråden Hur hantera pappan?