• Anonym (-)

    Sambo ser sex som kärlekshandling...

    Att ha sex som "kärleksspråk" är inget konstigt och det finns otroligt många som rankar det väldigt högt i en kärleksrelation, men det är ju egentligen inte ert problem. Problemet är ju att han har krav på att få sina behov uppfyllda (att du visar kärlek, inte specifikt det sexuella behovet) medan han verkar skita fullständigt i att göra sin del i förhållandet. Det är ju totalt orimligt att gnälla och ställa krav när man själv inte uppnår minimum. 

    Vad säger han angående att du får göra allt och är less på det? DET om något är en lustdödare. Vill han bidra i förhållandet? 

    Sedan funderar jag också på hur din lust brukar se ut? Har du alltid haft lägre lust eller är det han som "dödat" den? 

  • Anonym (-)
    Anonym (Jälp) skrev 2024-03-12 08:25:56 följande:
    Skulle inte kunna föreställa mig annat än att vem som helst i det förhållandet skulle fått sin lust dödad. Hans krav på att få dina behov uppfyllda verkar inte inkludera henne (eller hennes lust), och jag förstår egentligen inte hur att han skulle börja göra mer i förhållandet skulle sätta fart på hennes sexuella lust. Visst, det kanske blir ett mindre stressfylld scenario. Vilket är viktigt av andra skäl. Tror att det egentligen är fel ingångspunkt i problemet. 
    Jag håller med att vem som helst i det förhållandet hade tappat lusten, det är lite det jag menar. Man själv måste "bidra" i förhållandet, inte bara "kräva". Då dödas lusten. Det kanske inte kom fram helt, men jag menar inte enbart att bidra med  hushållsysslor utan alla delar i ett förhållande. Att ha en partner som inte verkar bry sig om hur man mår är inte lusthöjande. Har man själv tidigare haft lust till tre gånger i veckan så är det säkerligen inte heller kul att inte längre ha lust. 
    Men jag tror absolut att det är rätt ingångspunkt att han behöver steppa upp och ta sig en funderare över vad han bidrar med. Han måste börja visa omtanke (och bryr han sig genuint inte så är det kanske inte ett förhållande att vara i), han behöver stötta henne och så klart även ta sin del av hushållssysslor och barn. 
Svar på tråden Sambo ser sex som kärlekshandling...