• Anonym (F)

    Får barnen vara på förskola dag om jag jobbar kväll?

    Jag har fått ett vik över några månader där jag ska jobba kväll två dagar i veckan, då går jag 13-21. Problemet är att jag har småbarn som vaknar vid 5 jämt oavsett om det är vardag eller helg, så jag behöver kliva upp med dem den tiden varje dag då mannen jobbar nätter och sover dagtid.


    Nu börjar jag oroa mig för hur jag ska kunna lösa kvällarna på jobbet eftersom min hjärna slutar funka vid 17-tiden om jag inte får en tupplur på dagen. Jobbet som sådant kräver att jag är alert och inte gör några fel. I dagsläget är jag så trött om kvällarna att jag mest sitter och stirrar ut i tomma intet, orkar inte umgås med mannen alls. 

    Nån som vet ifall man får ha barnen på förskolan en liten stund innan jobb om man ska jobba kväll?  Min man kan som sagt inte ta dem dagtid eftersom han sover och barnen sover inte längre på dagen. 

  • Svar på tråden Får barnen vara på förskola dag om jag jobbar kväll?
  • Anonym (F)
    Anonym (Hej) skrev 2024-03-16 19:23:12 följande:

    Lättast är ju prata med förskolan och förklara läget. Alla behöver ju olika mycket sömn, kan ju vara att de tycker du inte behöver sova om du slutar 21. 


    Jag har tidigare varit utbränd i många år, så att jag sköter sömnen är absolut essentiellt för att jag inte ska riskera ramla dit igen. Det har tagit mig oerhört lång tid och många år för att komma upp i heltid igen. 
Svar på tråden Får barnen vara på förskola dag om jag jobbar kväll?