Inlägg från: Anonym (Kaffedraken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Är du också en skugga av ditt forna jag?

    Anonym (T) skrev 2024-03-17 12:49:09 följande:

    Nej. Allt handlar om attityd. Om du går runt år efter år och tänker negativt och blir mer och mer deppig så är det klart det blir värre med åldern. Men du kan ochså välja att utvecklas och bli en positiv person, då kan det bli bättre ju äldre du blir. 


    Ja, det är lätt att säga att man ska vara positiv. Är du över 50 och har aldrig haft ett förhållande? Blev du av med oskulden vid 35?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (T) skrev 2024-03-17 12:59:47 följande:
    Jag är under 35 år. Men jag är inte intresserad av ett förhållande och har aldrig varit.
    Då är det förstås svårt att sätta sig in i hur det känns för mig. Samma för de som haft förhållanden, legat mer, blev av med oskulden tidigare, som har lyckats, skaffat familj och barn, osv.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (A) skrev 2024-03-17 15:36:33 följande:
    Det finns så mycket som inte handlar om sex o.s.v. som är värdefullt
    Absolut. För mig var det dock jobbigt att jag inte blev av med oskulden förrän jag var 35 år.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Räv) skrev 2024-03-17 15:22:19 följande:
    Ja men just det, att du aldrig har haft ett förhållande och blev av med oskulden vid 35 trumfar alla andra problem som människor stöter på i sina liv. Det är alltid mest synd om dig. 

    Är du medveten om vilka helveten människor tvingas genomlida och ändå inte sticka den största och tyngsta offerkoftan till sig själv? 
    Ja, ska man tänka så, då kan ingen klaga eller tycka synd om sig själv. Det finns alltid de som har det värre.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sanna43 skrev 2024-03-17 15:46:52 följande:
    Varför hakar du upp dig på det? är ju bara du själv som behöver veta om det? Och 35 är ej gammalt. hade varit värre om det var 55. 
    Varför inte? Andra gör ju det. De som inte kan sätta sig in i det, blev nog av med oskulden innan de fyllde 35 år.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag tyckte faktiskt att filmen The 40 Year Old Virgin kändes genuin. Jag var oskuld när jag såg den och jag grät, det var jobbigt. Steve Carrell fick fram det så bra, hur det känns att vara man i den åldern och oskuld.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Det var ju en milstolpe att äntligen få göra det. Nu var jag normal. Som alla andra.  Det lossnade inte som jag trodde, jag träffade inga fler kvinnor att ligga med.

    Men jag har en milstolpe kvar. Jag har aldrig haft ett förhållande. Det är nog ännu värre. Om jag blir tillsammans med en kvinna nu, så blir det mitt första. När jag är 50+ Och jag har ingen erfarenhet av det. Allt kommer vara nytt. Jag ligger så långt efter andra, så det kommer jag inte kunna ta igen.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (livskriser) skrev 2024-03-17 15:13:12 följande:
    Nu har jag inte läst alla inlägg efter detta, men du kanske borde kolla upp testosteronet. Det kanske är det (manliga klimakteriet) som gör att du känner dig svagare,, mer uppgiven och sämre självförtroende.
    Jag är säker på att testosteronet har minskat. Läst att det börjar gå utför redan vid 30 för män, så det påverkar en hel del saker. Tror många män kan skriva under på att när man är runt 40 så märker man skillnader. Det gjorde jag i alla fall.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Det är mer en känsla jag bär med mig. Jag fick nobben av en tjej för att jag var oskuld. En av de senaste jag träffade var också singel. Ett par år äldre än mig. Vi hade kontakt i ett par år. Vi pratade ibland om sex, och hon sa att hon inte träffade nån, låg inte med nån. En gång när vi pratade så kom det fram att hon faktiskt legat med en man nyligen. Jag var nog lite förvånad, men hon tyckte inte det var nåt konstigt. Och det är det ju inte. Inte för andra, som är vana att det blir sex ibland med de man träffar.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Mandel skrev 2024-03-17 17:45:20 följande:
    Exakt och acceptera sin ålder och försöka se bra ut för sin ålder istället för att eftersträva att se ut som en vältränad solbränd 25-åring när man passerat 50- strecket för det är en omöjlighet.

    Som svar på ts:
    Jag tycker nog faktiskt att jag står mig tämligen väl mot jämnåriga kvinnor och har bättre fysik än många yngre trots att jag har skrynklig hud på magen efter 2 graviditeter.
    Brösten sitter där de ska och jag har ett strålande leende.
    Det gör jag inte, jag vet hur gammal jag är. Även om det finns de som säger att män som attraheras av yngre tror att vi blir yngre. Jag vet att jag inte är 25. jag känner det om inte annat. Ja, har sett att du skrivit tidigare att du ser bra ut och att du lätt kan få ligg. Det är ju positivt, och känns nog roligt att det är så för dig.
Svar på tråden Är du också en skugga av ditt forna jag?