Inlägg från: Anonym (Kaffedraken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Råd fråga till er som har yngre

    Anonym (magkänsla) skrev 2024-04-23 11:58:24 följande:

    Ja din magkänsla gör dig tveksam. Eller om det är din moral. Tycker du ska följa den. 24 år är ändå väldigt ungt.

    Varför började du prata med henne i första taget om hon är så ung? Svaret på den frågan är nog nyckeln om ni ska ses.

    Men som tidigare inlägg så håller jag med om att det vore en annan grej om ni möttes IRL och bara fattade tycke för varandra, men att du aktivt valt en sådan ung och hon aktivt valt en äldre, känns lite off. 


    Ja, som när jag skrev om en tjej på 24 jag blev kär i. Många här skrev att hon inte var vuxen.
    Vi träffades irl, på jobbet. Men jag gjorde ett aktivt val som stötte på henne. Fel, tyckte många. 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Anders) skrev 2024-04-23 14:28:53 följande:

    Se svaret ovan, hon som tog kontakt 

    Så var det för mig, en 25 år yngre tjej som skrev till mig, hon var 22. Jag blev smickrad och tyckte det var lite spännande. Många här tyckte att det var fel av mig att träffa henne. 
  • Anonym (Kaffedraken)

    TS, jag tycker du ska jag göra det som känns bäst för dig. Kommer alltid finnas de som dömer, några hycklar. Som min syster. Hon sa att man inte kan ha nåt gemensamt med så stor åldersskillnad. För henne gick det utmärkt att vara ihop med en mycket äldre man och en mycket yngre man.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Kvinna ...) skrev 2024-04-24 04:03:27 följande:

    Kaffedraken..... jag tror  (obs jag TROR) att tjejen du blev kär i såg inte dig som en potentiell partner, men hon tyckte nog om dig mycket både som person, vän och som en fin arbetskamrat, jag vet inte vilken relation ni hade till varandra när ni jobbade ihop? Men var det flirtig stämning eller mer "tja polarn' stämning eller? Umgicks ni medvetet enskilt, utan de andra kollegorna? Tog tjejen initiativ att ni skulle fika, luncha enskilt? Var det mycket prat mellan enbart ni två eller skedde det oftast med andra kollegor närvarande? Öppnade hon upp sig om sitt liv, relationer, eventuella problem? Har du funderat nån gång på om hon såg dig som ett välbehövligt och fint stöd som hon både var i behov av men även uppskattade. När du sen frågade om att ta en promenad så "tiltade" det i hennes hjärna. Hon hade kanske inte sett dig på DET sättet och blev lite ställd.

    Vad gör hon idag? Var finns hon idag?


    Jag är säker på att hon uppskattade mig, men jag fick bekräftat att hon inte var intresserad. Jag tyckte det var flirtigt ibland, vi småretades med varann. Vi jobbade ofta bara vi två, och då pratade vi med varann. Vi pratade inte om relationer. Hon fick mitt stöd och min omtanke ett par gånger när saker hade hänt. Jag minns tillfällen då jag fick blickar som kändes, nästan utmanande. Och det kanske fanns ögonblick då hon kände nåt, jag vet inte. Jag visste att det var en chansning och att jag kunde få nej när jag frågade.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Kvinna ...) skrev 2024-04-24 04:54:52 följande:
    Jag har lite "utnyttjat" min ungdom och utseende (man är bara ung en kort tid I sitt liv) och gått förbi krogköer, kommit in på krogen med lögn att jag var 22 men jag var 18. Snygga tjejer har förmåner har jag förstått när jag blev äldre, då var det bara självklart. 

    Men igen, ta det lite lugnt med tjejen för det finns en risk att hon mest är smickrad och behöver dig till nånting?
    Ja, jag har läst om att krogen överlever mycket p g a tjejerna som är där, och att många som är för unga släpps in. Män köper alkohol på krogen, och bjuder även tjejerna. Och när de inte får ragg så köer de ännu mer alkohol.

    Jag tog det lugnt med tjejerna. Jag respekterade när jag fick nej och frågade inte igen. Den andra tjejen var jag tänd på, men gjorde inga närmanden. Trots att jag inte legat på 12 år. Inte ens när hon senare sa att hon ville ligga, skickade bild på sina bröst, så var jag desperat. Covid härjade då, så jag tackade nej.
    Jag tog det lugnt, men många tyckte att jag gjorde fel. Hon också.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Kvinna ...) skrev 2024-04-24 04:54:52 följande:
    Summa summarum,  om hon tänker lite som jag gjorde i hennes ålder så tänker hon att du är trygg för du borde ha insett att du verkligen inte har den minsta chans hos henne. Jag såg 20 år äldre män på det sättet "Han skulle aldrig,  han fattar ju, så jag kan vara flirtig på skoj, han kan skydda mig för närgångna män, han kan jag prata relationsproblem med då.han är äldre/erfaren/kommer aldrig se mig som nån han ens kommer försöka ragga på.
    Så kan det vara. Men det finns även tjejer som tänder på äldre män. 22-åringen jag träffade gjorde det. Många unga tjejer vet precis vad de gör. Första gången vi sågs så hade hon urringat.
    Och vi sågs på tu man hand, hemma hos mig.
    Hon sa senare att hon velat att jag skulle göra nåt. 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Anders) skrev 2024-04-23 11:13:27 följande:
    Råd fråga till er som har yngre

    Hej

    Har fått kontakt med en tjej på 24år
    hon är rätt så på och vill ses
    Jag är själv lite avvaktande då jag är 20år äldre Obestämd vet inte hur jag ska resonera 
    Men vill träffa henne då hon är trevlig och vacker. Blir nog av i helgen 

    Vi har pratas vid i ca tre veckor i telefon med längre samtal och PM dagligen 
    Vet att hennes föräldrar är bara 1 och 5 år äldre än mig. och det gör mig avvaktande.

    Hur har ni som har träffat yngre resonerat? Har nån gått längre och blivit ett par , vad blev ni uppfattade av föräldrarna som tex?

    Tar gärna tips mm av er som har erfarenhet 
    Hade hon varit 8-10 år äldre så hade jag nog aldrig haft detta velandet


    Hon jag träffade, jag känner hennes mamma, vi är i samma ålder. Hon hade sagt till henne att jag är snäll, så hon tyckte det var ok.
    Precis, hade hon varit äldre än mig, så hade inte lika många haft invändningar. Det roliga där att många kvinnor själva inte skulle vilja träffa 8-10 år äldre män, utan vill hellre ha yngre.
    Jag var inte helt avslappnad med de yngre tjejerna, och väldigt nervös när jag träffade 22-åringen. Tror jag varit mer avslappnad med en jämnårig kvinna.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Två kända skådisar var ihop med 21 år äldre män. De fick mycket skit för det. Det höll inte heller. Den ena är gift med en mer jämnårig man, så hon gjorde rätt. Den andra sa att hon försökt med jämnåriga, men det hade inte funkat. Det gjorde det inte med den äldre heller. Senast var hon tydligen ihop med en jämnårig, det höll inte heller. Så hon gjorde fel.

    Många vill tala om för andra hur de ska leva. Vilka de ska vara ihop med. Ofta kan man se att dessa människor har dubbelmoral.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (M) skrev 2024-04-24 13:00:43 följande:

    Märkligt att verka påstå att hon blev intresserad på grund av ålder och det är nåt fel på henne därför eller vad det nu är vissa insinuerar, det kan ju ingen i tråden veta vad det var som fick henne att vilja ha kontakt om det var på grund av åldern eller om det var trots åldern som hon blev intresserad. Och inget konstigt alls att TS blir tveksam om han inte är van vid ålderskillnad, och det finns ju trots allt nackdelar med det att överväga men det betyder inte att det är något allvarligt fel som gör att det gnager i magkänslan, tramsigt


    Det är vanligt att folk säger att det är fel på män som attraheras av yngre. När jag blev kär i 24-åringen så var det nytt för mig. Aldrig trott jag skulle få såna känslor för en så mkt yngre. Och när 22-åringen skrev så var det också nytt. Trodde aldrig att en så mkt yngre skulle vilja ses. Jag kallades för sjuk i huvudet och äcklig.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (grubbla inte men ta det lite lugnt!) skrev 2024-04-24 14:36:56 följande:

    Jag tycker att du går händelserna i förväg TS.
    Ni har bara haft kontakt via FB och skrivit med varandra.
    Nu vill hon träffas och om du tycker att du vill det så kan ni göra det men
    däremot tycker jag som sagt att du går händelserna i förväg när du pratar förhållande osv. Ni har inte ens träffats ännu och vet inte hur ni känner när ni faktiskt gör det eller om det efter ett par träffar inte alls känner attraktion.
    Ta det för vad det är och se vart det leder till.
    Dom flesta skulle bli skrämda om man inte ens hunnit träffas ännu och den ena börjar prata om förhållande, ta det lite lugnt, hon kanske bara vill ha sex, en KK
    eller annat eller så träffas ni och ser om det blir något.
    Allt detta har inte med ålder att göra utan bara att man inte vet innan har allt kommer att gå.
    Känner du för att träffa henne över en middag, fika, bio, för en drink eller vad som
    gör det men tänk inte för mycket på om det kommer att bli förhållande eller ej ännu. Det får ni vänta med att se om det är vad ni vill senare.


    Du menar som 22-åringen, som ville att vi skulle bli ihop efter första gången vi träffades? Jag tyckte det gick för fort.
    När jag inte ville bli ihop så hörde hon av sig ändå och ville ses. Senare sa hon att hon ville ses och ligga.
Svar på tråden Råd fråga till er som har yngre