Inlägg från: Anonym (Kaffedraken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Sex med yngre och objektifiering

    Att män objektifierar kvinnor vet alla. Om män vill träffa yngre så bör han redogöra innan vilka avsikter han har. Om det är så att han bara vill ha kul så är det inte bra. Han måste förstå att kvinnor vill känna sig som personer, inte bara en kropp som han ska förlusta sig med.
    Man kan läsa om kvinnor som har kul med unga killar och de behöver inte redogöra och försäkra andra om att de har goda avsikter. Hur ofta ser man att de ser honom som en person, och räknar upp hans personliga egenskaper, försäkrar att han är vuxen och mogen? Det är snarare så att det handlar om hur snygg kropp han har och hur härligt sex de har.
    Är det så att män objektifierar kvinnor, och kvinnor objektifierar inte män? Eller är det så att går bra för kvinnor att objektifiera män, men män får inte objektifiera kvinnor?

  • Svar på tråden Sex med yngre och objektifiering
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Oliv) skrev 2024-04-25 09:20:57 följande:

    Oavsett kön så ska man berätta sina avsikter. 


    Blev luddigt där. Jag menar mer att män måste förklara sig varför han vill träffa en ung tjej. Han måste försäkra kvinnor att han ser henne som en person, att han förstår att hon har känslor, inte bara är en kropp.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Undrar också) skrev 2024-04-25 10:00:44 följande:

    Min personliga iakttagelse är att det är mer okej för kvinnor att objektifiera män än tvärtom. 


    Så är det.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Skillnad) skrev 2024-04-25 12:20:14 följande:

    Jag tycker ändå det är en viss skillnad. Kvinnor har en tendens att förfalla tidigt bl.a.pga barnafödande och därför anser jag det är mer ursäktligt om en äldre kvinna tar sig en yngre man än vice versa.

    Yngre tjejer kan ha svårt att säga ifrån till påträngande äldre män, eftersom den äldre manen  är garvad av erfarenhet och vet hur han ska "spela sina kort rätt" medan en yngre tjej kan vara naiv och godtrogen pga att hon saknar erfarenhet. Yngre killar är mer hormonstinna och sugna på sex och det passar därför kvinnor i medelåldern, som brukar ha en peak i sin sexdrift i den åldern.


    Många äldre män är också sugna på sex (även om det är tabu speciellt om det handlar om unga tjejer).
    Sant att många äldre har lärt sig hur han ska spela sina kort rätt. Många är inte lika på som när de var yngre, och det är nog många unga tjejer som föredrar det. Att mannen har lärt sig att inte ha så bråttom, lärt sig att respektera kvinnor och är mån om att hon ska ha det bra och skönt.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Skeden) skrev 2024-04-25 13:41:30 följande:
    För att kunna manipulera sig innanför brallan på henne?
    Nej, tycker att man ska vara ärlig mot tjejen man träffar. Jag pratar mer om övriga kvinnor, där måste mannen förklara sig och övertyga om att han ser henne som en person. Det ser man aldrig att kvinnor behöver göra när de träffar unga killar.
Svar på tråden Sex med yngre och objektifiering