Inlägg från: Jempa L |Visa alla inlägg
  • Jempa L

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Vilken rolig tråd!

    Innan vår skrutt kom till världen så skulle jag och sambon ta ett romantiskt bad... Han är inte direkt liten och jag var höggravid, så det var inte direkt mysigt. När jag skulle försöka ta mig upp ur badkaret lyckas jag lägga av en riktig brakare, och ju mer hysteriskt vi skrattade, desto mer lät jag.

    Ja, jag undrar hur man betedde sig på förlossningen! Först och främst bad jag karln lämna kvar BB-väskan i bilen, för vattnet hade ju bara gått och jag skulle ju bara in för kontroll. Fick visserligen värkar i bilen, men trodde hela tiden att det var förvärkar och att vi skulle bli hemskickade...
    Hoppsan! Jag var visst helt öppen ... När värkarna tilltog och min BM kom in och presenterade sig stod jag på knä på en stol uppkrupen över deras skrivbord. Jag var inte kapabel att gå så de fick rulla in mej till förlossningssalen, där de senare ville att jag skulle gå och kissa... Jag blev supernödig och kände att jag behövde göra Nr2 men tyckte inte att det var läge, utan ville tillbaka till lustgasen.
    När jag lägger mig på förlossningssängen hör min karl BM säga "nämen, huvet är ju på väg ut" men jag hör bara att "nu ska vi föda barn".
    Min enda tanke då var att "ja, vad är jag annars här för?!" Jag fattade aldrig hur nära det var, så när BM sa att jag kunde känna huvudet blev jag ganska förvånad. Det skulle ju ta 10-15 timmar att föda barn!
  • Jempa L

    Min Kar´l sov kvar med mej och bebisen på BB. När vi ligger där och "glor i väggen" så frågar han mig om jag ser gubbarna i tapeten Jag stirrar på honom som om det vore han som fått förlossningspsykos, men när han väl börjar förklara så ser jag hur tapetbården bestående av lövrankor mycket riktigt förvandlas till en massa gubbar med spetsig näsa som tittar mot fönstret.

    Så därefter såg både han och jag gubbar på väggen Som tur var så sa vi inget till personalen, då hade vi väl aldrig fått åka hem

    (BB på Ackis, Uppsala)

  • Jempa L

    Skogsjäntan:
    Kvaddlar är väl som att sätta foten i skruvstäd för att slippa ha förlossningsvärkar Näerå, det är sterilt vatten som sprutas in under huden på ryggen för att vilseleda smärtan pga att du får så in i (svordom) ont där i stället. Har INTE provat själv, och avstår nog

  • Jempa L

    Efter vad alla skriver undrar jag om jag bara fick syre i min lustgasmask...
    Jag sa inte ett ljud, fick inte ens prova Darth-Vader-rösten

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *