• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Ebbis

    Skulle behöva en fet spark ibaken!

    ...rädd för att jag blir sittandes i denna soffa resten av dagen...

  • Gonzo

    Ebbis--> De karvar säkert bara lite med lokalbedövning *skarkar hårt i bakdelen*

  • mossan

    jess- nej hon smittar inte.. då hennes koppor suttit inbakade i blöjan hela tiden.. OM d nu var koppor... o när vi träffade er så hade hon ju nästan inget kvar heller.. hon har inte varit sjuk f.ö o jag e inte säker på om d e koppor ens ju.. de var ju nästan helt borta nu i helgen.. o det är väl innan de bryter ut också som man e smittsam vad jag har hört.. sen kan ju kopporna i sig smitta om man tar på dem men som sagt.. hon hade sina i blöjan ju.. en på varje blygdläpp.. OM uppreper  OM det var koppor.. d e så svårt o veta när d var bara 2 st o hon inte alls var sjuk i övrigt inte d minsta...

  • mossan

    ska ta en sväng förbi dagis nu o se om filon ligger ivagnen.. för nu har de ju vila.. ville inte gå tidigare då de e ute på f.m o vad kul o komma dit så hon ser mig o så går jag igen.. UTAN henne.. d skulle hon nog inte gilla även om d e kul på dagis.

    Nu ska vi hoppa in i bilen o åka till lgh.. ska bli intressant åktur då mamma e så jvla stressande när hon sitter bredvid o gnäller på min körning..

  • mossan

    Jess-- alltså hade hon träffat er tidigare i veckan OM d var koppor DÅ kanske hon hade smittats.. men nu var de ju uttorkade nästan helt o som sagt dem satt väl gömda i blöjan.. får vänta o se om d var koppor överhuvudtaget.. annars lär väl amira få d snart också ... d går ju tydligen koppor på dagis nu.

     "läkaren" trodde på koppor när jag beskrev hur de såg ut.. men som sagt.. jag e så osäker då hon inte vairt ett dugg påverkad i övrigt men hade de två.. o de kom i samband m att hon vart så där röd i baken ju..

  • jesslin

    mossan. jätteskönt i så fall. Vill inte ha vattkopporna just nu. De kan komma typ nästa vår.


    Sofia fröken busan nummer ett
  • vanna k

    Go förmiddag, wyrm

    Nu har vi varit ute med A i vagn och Fjosak i sele och...hundkoppel. En klar hit! Folk glodde lite men det kan väl folk få göra. Min frihet är återerövrad!

  • Diana

    vanna


    Det är varje människas förbannade plikt att bli ett original.
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!