• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Mamajang

    shit.. nu blåser d rejält ute.. skönt att d är NU o inte var så hemskt på dagen.. rätt mysigt o sitta inomhus när d e såhär..

  • Ylle

    chipsen var blekare än vanligt och hade en konstig bismak, smakade kemiskt... så dom slinker inte ner på vanligt glupskt hetsätarvis. förmodligen akrylamid som dödar mig långsamt.

    mossan: jag har tvingat mig själv att träna (bara hemma - på min stepupgrej) och när man väl är igång är det inte så jobbigt. tycker man mår bättre redan efter 2-3 gånger och sen går det av bara farten.

  • Mamajang

    ylle- såfort min förkylning ger med sig o jag får tillbaka den vanliga ickeexisterande konditionen så ska jag dra fram min stepupgrej också o träna.. vad e d för step up grej du har då? hur ofta o hur länge tränar du??

  • Mamajang

    Fia-- bra.. men lägg till mig så jag kommer åt i erat galleri också.. vissa har glömt det..

  • Ylle

    mama: jag har en ful liten sak från coop (var annars ifrån? ) som kostade 299. tränar 18-25 minuter på den 3-5 gånger i veckan. lite situps och så emellan, avslutar med några enklare yogaövningar och stretch.

    när jag har det stressigt eller trött resonerar jag att 10 minuter är bättre än inget alls.

    stepgrejen är väldigt enkel, går inte att ställa in tyngd på annat sätt än att man står olika långt fram eller bak på "tramporna".

  • Hilti

    Ylle, jo inskolningen har gått supersmidigt. I dag var han ensam på dagis fra 8-14, han til og med la seg ned sammen med 8 andre barn og 2 vuxne og sov i 1½ timme.

    Sorligt var det med Boggwil som så gärna ville behålla Max som dagbarn. Hun tycker han har värt världens gulligaste *tackar för det*. Vi köpte en fin orkidée från Max, og Boggwil hadde köpt Max en äkta "Thomas", han var så överlycklig at det nästan kändes trist at det var siste dagen i dag.

    Hun sa even at om vi behövde "barnvakt" när dagis er stängd så kunne hun ta Max


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • isolita

    SÅdär ja. Bakat en miljard kanelbullar och tusen kolakakor och nån skum chokladkaka som vetifan om den blir god...
    Inte städat som vi skulle. Alla blev trötta och gick och la sig och sov istället. Sen bakade vi kanelbullar tillsammans allahopa runt köksbordet. Väldigt mysigt och hippieaktigt kändes det.
    Kändes som en mysigt 2årsfödelesedagsaktivitet iaf.

    *noterar att Diana skrev negerungar i tråden, eller om hon inte gjorde det. Tar skydd under det ordet när anmälningarna börjar hagla för att jag skrev negerbollar*

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!