• Anonym

    Pinsamma sexhistorier!

    Berätta om ditt pinsammaste sexminne!

  • Svar på tråden Pinsamma sexhistorier!
  • Miu

    ha ha, va roliga ni är Har tyvärr inget kul att komma med själv

  • Anonym (PINSAMT!)
    Anonym skrev 2008-04-07 10:23:09 följande:
    Det värsta jag har varit med om var en gång för ca 7 år sedan jag hade börjat som lärare i en skola och på helgen så går jag ut och festa. Jag träffar en kille som jag flirtar med och gör nåt som jag faktiskt inte brukar göra jag har sex med honom första kvällen. Efter som jag inte var intresserad så smyger jag ut när han har sommnat.Veckan efter så ska jag ha ett föräldrar möte för att träffa alla föräldrar och för att de ska få träffa den nya lärarinan. Ja ni kan ju gissa vem som var en av papporna, inte kul att stå där och prata och ha honom framför sig
    Wouuu...ajdå!
    jag skulle vilja sjunka ner till jorden hehe..
  • Anonym (memo)

    Nu ska vi se... jag har nog lyckats lite.

    Jag och min första pojkvän var på resa med hans familj. Vi bodde i världens lustigste lilla hus på en lite kobbe i en skärgård i Norge. För att komma in i vårat pyttelilla rum så gick man in från bryggan, som till ett förråd typ. Rummet var så litet att det enda som fick plats var två minisängar och inte ens en halvmeter golvyta emellan. Dörren öppnades innåt på denna lilla yta och när man öppnade så blev den ena sängen väldigt exponerad...
    Så till händelsen. Jag ligger på rygg och killen uppepå. Full fart. Det knackar till på dörren och dörren öppnas på vid gavel. Och stängs. En röst hörs, det är hans pappa, "det är mat hrm hrm".
    Jaha... kul. Så jag och killen avslutar ganska snabbt och jag följer motvilligt med till matbordet där hans mamma, pappa, bror, brors flickvän, farbror o faster sitter och tokfnissar. Ovärdigt. Det var några långa dagar som spenderades på den lilla kobben.

  • Anonym (memo)

    Vi kör en till. Samma kille.

    Eftersom vi var ganska unga bodde han fortfarande hemma hos föräldrarna. Vi är på hans rum och ja det man nu gör när man är ensamma på rummet. När vi är klara så ligger vi kvar nakna och så ringer telefonen. Dum som han är svarar han. Det här är på den tiden när folk fortfarande hade hemtelefon.
    Det visar sig att påringaren är en släkting som han inte pratat med på länge, som dessutom ringer från utlandet. Gud vad kul! Bla bla bla... Så nu vill ju mamma och pappa också prata. Tyvärr kan man inte lägga på o byta telefon utan att det bryts så mamma o pappa kommer in i rummet. Telefonen står precis vid sängkanten. Så där sitter hela familjen och jag ligger under täcket helt j*vl* naken. Samtalet vill aldrig ta slut och jag ber en tyst bön att ingen ska snubbla till och sätta en hand/rumpa ner på sängen från sängkanten eftersom det är en vattensäng... Kul om en liten hastig rörelse resulterar i lite ofrivillig blottning.
    Efter en halvtimme så är tortyren över.

  • Anonym (fjärten)

    för någon dag sen så skulle jag och sambon ha sex. och så lät någonting.. det var alltså under förspelet, vi blev båda förundrande, men fortsatte.. jag hade då benen uppe i vädret och han låg emellan dom, sen så flytta han på sig lite grann så mina ben åkte neråt.. och ut kom världens musfjärt! haha fy satan vad vi garvade.. det som hade tidigare låtit var när det kom in luft jag var nog för upptagen för att kunna känna det.. "ojsan! det är nog dags för knipövningar!" sa jag åt sambon, jösses.. jag har inte ens fött barn än.

  • Anonym (B)

    Sorry för det..


    När jag va typ 15år o hade en pv som var 20 hade vi sex i mitt rum o mitt i allthopa


    kommer min lillebror in som va typ 10 o bara ööööh..


    jag hoppa av fort som faan o gick senare ut o lekte med han resten av dagen för att han skulle glömma av vad han precis sett.. PINSAMT*


    När jag o sambon hade sex förra helgen på fyllan drog vi på kondomen o körde lite analt (brukar inte göra detta) När han drar ut den såg jag att det var bajs på kondomen HAHA det e ju inte pinsamt bara groose *blä*


    Men han bryr sig inte om sånt, tur e väl det =)

  • Smulannn

    Jag och min pojkvän hade aldrig haft sex förut men han hade frågat mig ett par gånger och jag gick tillslut med på det. Han hade ett eget litet hus i trädgården så vi gick in där. Vi började att hångla och han smekte min hals och drog handen neråt till brösten. Jag drog av mig min tröja och han sin tröja. Han tog av mig min bh och kysste mina bröst. Han drog sakta ner handen mot mina trosor och vi började helt enkelt att ha sex. Han skulle nästan precis komma när hans mamma knackade på dörren och kom in. Vi drog täcket över oss så hon hann nog inte att se vad vi höll på med. När hans mamma kom in så hade då min pojkvän hunnit rulla åt sidan så han låg bredvid mig. Men bara några sekunder efter att hon hade gått så kom min pojkvän på mitt lår.

  • Anonym (hm)

    Jag har en del roliga historier men det jag än idag inte kan komma över var ett krogragg. Misslyckandena började väl egentligen när jag skulle ragga upp honom och mitt finger hamnade i hans näsa.

    Kvällen slutade med att vi båda somnade mitt i akten. Ingen aning om vem av oss som somnade först..

    Vi bytte nummer ändå. Och nästa gång vi försökte hände samma sak! Helt makalöst! Var det så tråkigt eller var vi så fulla? Ingen aning. Tredje (och sista) gången gick bättre. Vid det laget hade vi blivit kompisar men gav oss fan på att det skulle bli genomfört ändå.

  • nuppigt

    Jag var ihop med värsta "baben", men vad vi gjorde och var barnen var (14, 10, 7 ) verkar inte lämpa sig för forumet. Det tog slut inte på grund av henne eller barnen, men lögnerna. Saknar tiden, kunde gå sekunder mellan det ena och det andra milt uttryckt..

Svar på tråden Pinsamma sexhistorier!