3 Följare 0 Följer

jrockyracoon

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

46 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-02-16 jrockyracoon svarade i tråden: Närmar mig 40 och märker av ett socialt ointresse från män: Antag att du direkt efter glassköpet drogs åt sidan av en polis som började förhöra dig. Du skulle börja beskriva kläder, utseende, röst, särskilda igenkänningstecken o.
2019-02-16 jrockyracoon svarade i tråden: Närmar mig 40 och märker av ett socialt ointresse från män: Jaså, då citerade väl Allen honom, eller så minns jag bara fel...

Iaf, jag menar inte att man måste vara klassisk vacker för att få vänner el. så. Jag menar att attraktion och utseende/yta är inblandat.
2019-02-16 jrockyracoon svarade i tråden: Smärta i armhålorna.. Nån som vart med om?:
Och det är inte lymfkörtlarna som svällt upp och som ömmar?

2019-02-16 jrockyracoon svarade i tråden: Närmar mig 40 och märker av ett socialt ointresse från män: Det är ett bakvänt resonemang. Ungefär som klassiska Woody Allens "Jag vill inte bli medlem i en klubb som kan tänka sig ha mig som medlem."

Om du är allvarlig med dina ord, skulle du i princip välja bort alla potentiella.
2019-02-16 jrockyracoon svarade i tråden: 7 månaders som vaknar: Ja, BVC verkar inte alls bry sig om barnets bästa, utan ger alltid råd som utgår från föräldrarna. Vår barnmorska på BVC tjatade alltid om att vi skulle sluta anstränga oss med anpassningar till barnet.
2019-02-15 jrockyracoon svarade i tråden: Hur hemskt är det med en liten snopp tjejer?: Jo, det finns ju många felaktiga föreställningar där ute.

Sedan är det mycket svårt att uppskatta penisstorlek mer exakt eftersom dels kan man ju ha andra tankar i huvudet i den stunden, och dessutom så påverkas.
2019-02-15 jrockyracoon svarade i tråden: Otrohet kommer alltid fram? På vilket sätt?: Du verkar vara väldigt fokuserad på detta att andra vet eller inte vet, och om du ska prata med dem om vad hon har gjort eller inte. Varför är det viktigt? Det centrala här är väl att hon har valt bort dig för.
2019-02-15 jrockyracoon svarade i tråden: Lärare i förorten: Jag har inte påstått att man inte kan föra kritik mot en grupp människor eller en religion för allehanda saker, t.ex. kan man kritisera deras värdegrund eller liknande. Min poäng är att man inte kan slå.
2019-02-15 jrockyracoon svarade i tråden: Hur hemskt är det med en liten snopp tjejer?: Du har inte så bra koll på statistik, ser jag.

Det är väldigt sannolikt att medelvärde och snitt hamnar på samma värde, eftersom det är samma sak. 

Om vi t.ex. lutar oss på de undersökningar.
2019-02-15 jrockyracoon svarade i tråden: Hur hemskt är det med en liten snopp tjejer?: Såg att du redan fått mothugg.

Okej, det är lite slarvigt och felaktigt av mig att skriva medelsnitt istället för medelvärde eller "i genomsnitt". 

Däremot är det ganska förlåtligt.

Innehåll