4 Följare 0 Följer

jrockyracoon

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

46 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Igår 18:09 jrockyracoon svarade i tråden: Ska jag ta ifrån mannens dotter rummet?: Jag har inga problem med att personer agerar i affekt till en viss grad. Att bli arg är en viktig känsla som man måste få ge utlopp för ibland. Dock fråntar det inte personens ansvar för både ord och handling.
Igår 17:08 jrockyracoon svarade i tråden: Vill inte att han träffar sitt ex: Jag förstår att TS med sin svartsjuka och lite blyga läggning tolkade det som att svärföräldrarna var elaka mot henne. Men varför skulle de ha anledning att vara det, det låter osannolikt.
Igår 10:01 jrockyracoon svarade i tråden: När VILL barn sova i egna sängar?: Ja, visst kan och ska man som vuxen ge fysisk närhet till sitt barn på dagen, men som jag uppfattar det handlar diskussionen här om huruvida TS ska tvinga barnet att sova i eget rum eller ej. Då är det relevant att tala om.
Igår 09:34 jrockyracoon svarade i tråden: Är det dags att ge upp eller överreagerar jag?: Hej TS!

Ja, det verkar som om ni har hamnat i en destruktiv situation som ni har svårt att själva ta er ur.

Han har hamnat i en maktroll där hans ord står över dina och andras. Du har hamnat i en roll där du förväntas.
I förrgår 21:58 jrockyracoon svarade i tråden: När VILL barn sova i egna sängar?: För min egen del så ger jag fysisk trygghet till mina barn så länge de själva önskar. Nio år är ganska mycket, så däromkring är det iaf dags att börja undersöka förutsättningarna.
I förrgår 21:37 jrockyracoon svarade i tråden: När VILL barn sova i egna sängar?: De studier jag har hört om tror jag inte har undersökt just cortisonhalten under sömnen i eget rum. 

Jag har som sagt inte sett några studier som visar att barn tar skada av att sova i egen säng i samma rum som föräldrarna.
I förrgår 19:49 jrockyracoon svarade i tråden: Ska jag ta ifrån mannens dotter rummet?: Jag noterar att du någonstans i mitten av dina förolämpningar inte tror på mitt påstående att forskningen motsäger att curling är negativt för barn.

Det här är lätt för dig att ta reda på.
I förrgår 19:21 jrockyracoon svarade i tråden: Ska jag ta ifrån mannens dotter rummet?: Du borde gå i terapi. Du nämnde i ett inlägg att du hade en problematisk barndom och det märks i dina inlägg. Du reagerar med hat gentemot ett barn som söker tröst hos sin pappa, vilket säger mig att du sannolikt.
I förrgår 10:27 jrockyracoon svarade i tråden: När VILL barn sova i egna sängar?: Om man har det lilla barnet i egen säng i samma rum som föräldrarna, missar man den fysiska kontakten, men kan ändå svara på barnets behov när det t.ex. gråter eller snyftar, etc.
I förrgår 09:54 jrockyracoon svarade i tråden: Skall man verkligen vara ''kall'' emot de som man är intresserad av - Kvinnor?:
Du kan inte vara saklig i en debatt, va?

Personangrepp har jag fått många i olika former. De brukar komma när personen inte kan debattera sakligt. Ska jag tolka det som att detta är fallet med dig?

Innehåll