2 Följare 0 Följer

lövet2

Flerbarnsförälder

Jag är en 7-barnsmamma som bor i Norrbotten. Några av barnen har hunnit flytta hemifrån, men jag har fortfarande 3 kvar på heltid och 2 på halvtid.

Efter många års äktenskap och många barn, så blev min man gubbsjuk / åldersnojig / galen (välj det som känns troligast) och skaffade sig en kvinna på sidan om. Naturligtvis avslöjade jag det hela rätt fort, och det har lett till att vi ligger i skilsmässa. Så kan det sluta när det vill sig illa!

Vad gör jag här på FL? Jo, tidigare var jag mycket aktiv i föräldraforumet och startade ganska många trådar. Sedan hade jag en period då jag mest ägnade mig åt olika bloggar. Numera är jag mindre aktiv och läser mer än jag skriver. Ett par kroniska sjukdomar sätter ner orken och skärpan i tankarna i bland, och det försvårar för mig att skriva långa genomtänkta inlägg. Dock händer det fortfarande att jag kastar mig in i spädbarnssömn och barnuppfostran, bara för att jag inte kan låta bli ...       Efter 8 år som medlem på FL, så har jag varit med om många minnesvärda stunder. Jag skrev den 1.000.000:e trådstarten (och var tämligen ensam om att fira det!) och jag har varit med i otaliga "kändis"omröstningar, där det har röstats fram den mest kända, mest omtyckta, mest impopulära osv medlemmen. Åtminstone en vinst har jag i de där omröstningarna (gissa i vilken! ) och bland alla inlägg med motiveringar, så var den här en av de mest rörande:

"Jag nominerar Lövet2 för det finns inte ett ord som skrivs ner av denna människa som inte gör att jag vill sticka ut ögonen på mig alt dricka en liter syra .
För mig är hon ren och skär frustration ... "ilska i en liten ask" ...
Så !"

Så ja, där har du en presentation av mig ...


Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Innehåll