Jag gillar barn och har två pojkar födda -94 och -97 som är viktigast i världen för mig.

Varannan vecka har jag dem, de andra veckorna bor de hos sin mamma.

När jag är själv tar jag gärna en rond på golfbanan, spelar hellre än bra. Jag trivs också bra i skogen eller med att umgås med några få personer i taget snarare än fester. Klart borgerlig i mina värderingar, jag har studerat och diskuterat socialismen på nära håll, tack! En vacker tanke tills den möter verkligheten.

Är något så när allmänbildad i mycket, som historia, litteratur, världen etc men inte i musik. Jag lyssnar gärna, men den påverkar mig inte direkt.

Mina killar är inte riktigt som alla andra: Den store har Aspergers syndrom, dvs han är mycket intelligent men begriper sig inte alls på hur människor fungerar. Den lille har problem med språket men är en social liten goding som charmar gråsten!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2019-09-19 Mentat svarade i tråden: Du som slutat med plastpåsar: Samma här: Jag har ytterst litet matavfall. Potatisskal kanske varannan vecka, använder frysta grönsaker så det blir inget svinn där. Det jag lagar till där hemma äts helt enkelt upp. 
Jo, för all del: Viss.
2019-09-19 Mentat svarade i tråden: Sabuni erkände att slopad värnskatt ökar klyftorna.: Det finns ingen motsättning mellan att det i morgon ökar klyftorna och att det långsiktigt är bra för landet att man uppmuntrar civilingenjörer, läkare etc att jobba litet extra.

Argumentet "ökar klyftorna" är.
2019-09-19 Mentat svarade i tråden: Sverige endast några få månader ifrån EUs lägsta arbetslöshet.: Det var väl ingen som tog påståendet på allvar? Det ar en valrörelsefloskel.
Däremot visar det sig nu att man har slösat bort högkonjunkturen när vi ser att arbetslösheten är så hög.
2019-09-19 Mentat svarade i tråden: Du som slutat med plastpåsar: Vi får väl se om skattehöjningen kommer att slå på soppåsar också men om den enbart gäller butikernas egna kassar som man bär hem varorna i kan man ju lösa det genom att köpa dedicerade soppåsar.
2019-09-16 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Jo, det är väl därför jag med jämna mellanrum tröttnar på att vara här. Ändå hoppas man på att en dialog faktiskt skall vara möjlig. Hoppet är väl det sista som överger en antar jag.
2019-09-16 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?:
Jag är inte intresserad av hårklyverierna och pajkastningen men vill bara påpeka att din fråga är besvarad för länge sedan.

2019-09-15 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Fast min poäng var att jag inte tillämpar invektiv om jag kan slippa det och gärna såge att andra kunde visa samma återhållsamhet. Jag är hjärtligt trött på att få allt möjligt om (sd).
2019-09-15 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?:
Uppenbarligen inser du inte ens att det är exakt det du håller på med i inlägg efter inlägg efter inlägg. Försök se grandet!

2019-09-15 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Jag skrev tidigare att vad som är politiskt korrekt skiljer sig åt i olika länder, det glömde du visst. Bevisligen är det alltså inte jag som är ignorant.

Här hade jag kunnat lägga till något om att.

Innehåll