Jag gillar barn och har två pojkar födda -94 och -97 som är viktigast i världen för mig.

Varannan vecka har jag dem, de andra veckorna bor de hos sin mamma.

När jag är själv tar jag gärna en rond på golfbanan, spelar hellre än bra. Jag trivs också bra i skogen eller med att umgås med några få personer i taget snarare än fester. Klart borgerlig i mina värderingar, jag har studerat och diskuterat socialismen på nära håll, tack! En vacker tanke tills den möter verkligheten.

Är något så när allmänbildad i mycket, som historia, litteratur, världen etc men inte i musik. Jag lyssnar gärna, men den påverkar mig inte direkt.

Mina killar är inte riktigt som alla andra: Den store har Aspergers syndrom, dvs han är mycket intelligent men begriper sig inte alls på hur människor fungerar. Den lille har problem med språket men är en social liten goding som charmar gråsten!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2019-11-16 Mentat svarade i tråden: Har jorden varit täckt av vatten?:
Nej. Det har alltid funnits land.

2019-11-13 Mentat svarade i tråden: Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?: Eftersom regeringen består av två partier, (s) och (mp), skulle det här innebära att du anser dem vara högerpartier. Det tror(hoppas) jag inte. Förmodligen menar du att regeringen stöds av två partier, (c) och.
2019-11-08 Mentat svarade i tråden: Varför skiter alla i hastighetsbegränsningarna?: Jag tror att det finns två skolor här, två som troligen aldrig kommer att kunna enas.

Den ena säger att Trafikverket sätter hastighetsgränser av en anledning och vi som förare skall inte tro att vi vet bättre.
2019-11-08 Mentat svarade i tråden: Greta Thunberg är överskattad: Nejdå, det förstår jag mycket väl men det jag reagerade mot var enbart förslaget om att hon skulle åka fraktbåt i stället för att segla. Ur rent symbolisk och PR-mässig synvinkel hade det säkert.
2019-11-07 Mentat svarade i tråden: Greta Thunberg är överskattad: Hur mycket man tankar är ju irrelevant, det som räknas är hur mycket som går åt. Det går åt betydligt mer på ett lastfartyg / km. klyban skrev 2019-11-07 13:34:20 följande:Vi kan åka tåg,.
2019-11-07 Mentat svarade i tråden: Greta Thunberg är överskattad: Nejdå, jag har inget problem med att förstå det resonemanget. Det jag kritiserade var förslaget om att hon kunde åka tillbaka över Atlanten med t.ex. en fraktbåt som ändå tar sig över havet.
2019-11-06 Mentat svarade i tråden: Greta Thunberg är överskattad: Ja, jisses. Det där med analogier verkar vara ett okänt begrepp. Helt OK, Greta vill inte flyga eftersom planen släpper ut CO2. Men i så fall måste det ju vara exakt lika illa, eller snarare värre, att ta en båt.
2019-11-05 Mentat svarade i tråden: Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten: Visst gjorde Åkesson det men din jämförelse haltar. Om du skall ha det som ett kriterium bör du ju också ta med att Sjöstedt gick med i ett parti som var uttalat kommunistiskt, vilket gör dem till någotsånär.
2019-11-04 Mentat svarade i tråden: Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten: OK, om More har skrivit något om kommunism förutom Utopia så känner jag inte till det. Det våldsamma övertagandet ingår mycket riktigt i "Kommunistiska Manifestet" och eftersom jag menar att den moderna ideologin.
2019-11-04 Mentat svarade i tråden: Greta Thunberg är överskattad: klyban skrev 2019-11-04 19:23:51 följande:Ett fartyg tar resan ändå, och kostar inget extra.
Men på sikt så ska den trafiken bort, ja!Ett svart och vitt argumentation berättar bara du ingen diskussion vill ha.

Innehåll