Jag gillar barn och har två pojkar födda -94 och -97 som är viktigast i världen för mig.

Varannan vecka har jag dem, de andra veckorna bor de hos sin mamma.

När jag är själv tar jag gärna en rond på golfbanan, spelar hellre än bra. Jag trivs också bra i skogen eller med att umgås med några få personer i taget snarare än fester. Klart borgerlig i mina värderingar, jag har studerat och diskuterat socialismen på nära håll, tack! En vacker tanke tills den möter verkligheten.

Är något så när allmänbildad i mycket, som historia, litteratur, världen etc men inte i musik. Jag lyssnar gärna, men den påverkar mig inte direkt.

Mina killar är inte riktigt som alla andra: Den store har Aspergers syndrom, dvs han är mycket intelligent men begriper sig inte alls på hur människor fungerar. Den lille har problem med språket men är en social liten goding som charmar gråsten!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Igår 21:22 Mentat svarade i tråden: Creta paradise by atlantica, någon som varit där?:
Väder är alltid oförutsägbart men när jag var på Kreta i oktober för-länge-sedan var det 27-28° och sol hela veckan.

Igår 21:10 Mentat svarade i tråden: Skulle du bli en bättre politiker?:
"vara folklig och omtyckt" och "kunna ge..." etc skulle det vara, en del föll visst bort där.

Igår 21:09 Mentat svarade i tråden: Skulle du bli en bättre politiker?: Säkert inte. Åtminstone ett par punkter, som " och "kunna ge vettiga svar.." är beroende av medias välvilja, hur de framställer en.
Övriga punkter är lättare att påverka själv och där hade jag.
Igår 21:04 Mentat svarade i tråden: Folk som inte har aldrig råd med en utlandsresa: Omöjligt att säga, det beror på.
Om någon knappt klarar sig från en månad till en annan och bara lägger pengar på det absolut nödvändigaste är det tråkigt.
I förrgår 21:01 Mentat svarade i tråden: Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten: Fria tider är definitivt inte någon opartisk site, men det är ju å andra sidan inte aktuelltfokus heller: Deras ledarsida kritiserar snarast (v) från vänster. Jag skulle nog inte vilja ta någondera på allvar.
2019-07-20 Mentat svarade i tråden: Jag har jobbat på en firma där folk tog ölpaus:
Nej, jag använder logik.

2019-07-20 Mentat svarade i tråden: Jag har jobbat på en firma där folk tog ölpaus: Jaså, du vet vad AniieeHär har för erfarenheter?
Din parafras på den andra tråden var inget jag bemötte, den är ju en uppenbar parodi och givetvis inte verklighetsbaserad (inte för att den andra var det heller,.
2019-07-19 Mentat svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Q.e.d.
Jag har aldrig påstått att jag inte svarade dig. Det gjorde jag och mitt svar hade direkt koppling till det du skrev vilket är en väsentlig skillnad mellan oss.

Olika åsikter är uppfriskande.
2019-07-19 Mentat svarade i tråden: Jag har jobbat på en firma där folk tog ölpaus: Naturligtvis dricker man öl till maten, vad skulle man annars dricka? Däremot dricker man ju inte starköl på jobbet men lättöl måste ju vara helt normal standarddryck i Sverige. I de flesta andra länder finns.
2019-07-19 Mentat svarade i tråden: Lösa klimathotet på global nivå: OK, du menade förstås undernivåer. Fast det är ingen absolut regel, snarare en tumregel och varför skulle just undernivåerna vara ett speciellt tal när det är talet 8 som definierar ett stabilt tillstånd.

Innehåll