-

Civilstatus

Sambo

Aktivitetsflöde

2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Kvinnor, om ni var allsmäktiga i sängen...: Kan du utveckla din tanke att män och kvinnor har en diametralt olika syn på sex?

Vad menar du/vill du att vi kvinnor ska acceptera när det gäller mäns sex syn på sex? och hur tycker du vi ska förhålla oss.
2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Skulle ni kunna stanna trots att ni inte ville ha sex längre?: Jag förstår din inledande frågeställning, men i efterskedet av det har du skrivit i flera inlägg att du får äckelkänslor när förälskelsen tar slut, vilket du beskriver har skett efter några år.
2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Smeka sig själv: Vad är det som gör att du inte vågar? Vad är du rädd för? Han vill och du vill. Försök att vara ärlig (åtminstone för dig själv) med vad det beror på. Släpp det och bejaka din lust.
2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Bra sexbloggar för/av kvinnor?: Jag tycker du tar upp viktiga frågor i din blogg och jag tycker det är bra att du skriver om kvinnans orgasm.

Ibland tror jag utebliven sex i relationer handlar om att sexet är för dåligt och att orgasm är för.
2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Smeka sig själv: Du skriver:

"Han vill att jag ska njuta maximalt för då kan han också njuta maximalt."

Där har du problemet som du delar med väldigt många kvinnor. Du vill kanske komma för mycket för hans skull, så.
2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Kvinnor, om ni var allsmäktiga i sängen...: Du tar alltså för givet att mannen är missnöjd, bara för att kvinnor beskriver att de är nöjda. Antagligen har vi kvinnor som svarat olika typ av sexliv.

Vad är det du förväntar dig?

Jag får.
2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Skulle ni kunna stanna trots att ni inte ville ha sex längre?: Anonym (anonym kille) skrev 2017-11-17 14:46:56 följande:Känner igen det.Men är det verkligen sexet ni saknar? Är det inte känslorna bakom... egentligen?... Eller skulle det hjälpa om era kvinnor bara gick era sexuella.
2017-11-18 New Dawn svarade i tråden: Är det svårare för en kvinna att älska en man för just den han är?: När kvinnor talar om att både män och kvinnor är individer tycker du det är klyschor. När en man beskriver att han älskar en kvinna för att hon är en individ är det tydligen inte en klyscha.
2017-11-17 New Dawn svarade i tråden: Kvinnor, om ni var allsmäktiga i sängen...:
Mer än nöjd. Jag visste inte att sex kunde vara så bra.

2017-11-17 New Dawn svarade i tråden: Skulle ni kunna stanna trots att ni inte ville ha sex längre?: Jag håller med dig i de fall där man vet att man är beroende av förälskelse och nyhetens behag, men det är inte alltid man vet innan. Jag är själv skild efter ca 20 år. Vi möttes unga och jag trodde.

Innehåll