Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Igår 22:33 Pussan svarade i tråden: Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?: Har samma undran som TS. Har skrivit det förut i en annan tråd och fick mycket skit för det, men jag står för det; alldeles för många svenska karlar är alldeles för slafsigt klädda.
Igår 22:25 Pussan svarade i tråden: Kvinnor och one night stands: Vet inte om du uppfattade mitt inlägg som att det var något fel på din inställning. Tråkigt i så fall, jag skrev ju bara om hur jag känner det. Inte ett ord om att andra bör tycka likadant, det var inte min.
Igår 22:23 Pussan svarade i tråden: Vad tittar ni tjejer på när ni ser en snygg man gå förbi?:
Instämmer, även om jag annar inte är någon muskelbeundrare så är kraftiga underarmar en väldig sexig kroppsdel hos en man

I förrgår 22:38 Pussan svarade i tråden: vad har du för fetisher?: Med ett visst förakt men ändå blir killen så kåt att han måste ha henne. Håller med Jessica, att bli kommenderad typ  ¨sug min kuk, lägg upp dig på bordet, ställ dig på alla fyra¨ osv.
I förrgår 22:16 Pussan svarade i tråden: Kvinnor och one night stands: Jag värderar min kropp så högt att jag anser att den ska få njuta av sex med vem den än blir attraherad av. Jag är ingen pokal som ska vinnas. 
Bland det mest upphetsande jag vet är att ha sex med en helt okänd.
I förrgår 22:05 Pussan svarade i tråden: Vad känner du för sperma och var vill du ha den?:
De flesta av oss gillar nog bekräftelse. Att få en kaskad över hela sig är ju den ultimata bekräftelsen, något som vi båda ska vara stolta och nöjda med. 

I förrgår 21:53 Pussan svarade i tråden: Stånd vid tryckare:
Kände antydan till ett stånd

2018-02-14 Pussan svarade i tråden: Känner ni er heta utan kläder?:
Lyckligtvis fungerar jag på samma sätt - blir killen kåt så är jag het.
Känner mig betydligt hetare helnaken dock om jag bara får ha höga klackar på fötterna. 

2018-02-14 Pussan svarade i tråden: Stånd vid tryckare:
Gjorde du aldrig det? 
Som du skriver var det antydan, man kände att det styvnade till (ja vi dansade ofta tätt ihoptryckta) men inte att kuken ställde sig rakt upp

2018-02-14 Pussan svarade i tråden: Vad känner du för sperma och var vill du ha den?: Håller med, det är ju själva sprutet som är så upphetsande, men med det följer ju att man blir nersprutad. Jag gillar det absolut och känner mig väldigt sexig med sperma i ansiktet och på överkroppen.

Innehåll