Allt om nya säsongen av Stugdrömmar –  därför saknas Sofia Wistam

Nu är det bekräftat! Det blir en ny säsong av det populära programmet Stugdrömmar. Men det kommer med en del förändringar – Sofia Wistam ersätts med en ny programledare.

Sofia Wistam saknas i nya säsongen av ”Stugdrömmar”

Det populära programmet ”Stugdrömmar” får en ny säsong och hantverkarduon Johnnie Krigström och Mattias Särnholm kommer tillbaka till tv-rutan, vilket Expressen rapporterat om.  I programmet reser duon runt om i landet för att hitta smultronställen som är i behov av kärlek och renovering. 

– Det finns så många fantastiska platser och stugor runtomkring vårt avlånga land som vi både har lyckan att få besöka samtidigt som vi får hjälpa till att bevara dessa. Det ger en jäkla kick av vetskapen att även kommande generationer får chans att skapa sig minnen förknippade till stugorna vi besöker och fixar upp, säger Mattias Särnholm i ett pressmeddelande.

Vilka är programledare i ”Stugdrömmar”?

I den nya säsongen av ”Stugdrömmar” får vi återigen se Johnnie Krigström, Mattias Särnholm och Gustav Ovland hjälpa människor att uppfylla sina stugdrömmar. Denna gång får de även sällskap av Frida Wanselius som tidigare varit med i ”Roomservice”.

Johnnie Krigström och Mattias Särnholm gör sin andra säsong med ”Stugdrömmar”

Därför saknas Sofia Wistam i ”Stugdrömmar”

Johnnie och Mattias har gjort många populära program och på senaste har duon associerats med en annan känd person: Sofia Wistam. De gjorde nämligen 15 säsonger av ”Sofias änglar” ihop. 

Mattias Särnholm, Sofia Wistam och Johnnie Krigström på Kristallen 2019.

I första säsongen av ”Stugdrömmar” var Sofia programledare tillsammans med Johnnie, Mattias och Gustav Ovland. Men i den nya säsongen lyser Sofia med sin frånvaro. 

”När det gäller Sofia så krockade inspelningarna för denna säsong med hennes schema”, skriver Johan Björck, pressansvarig för ”Stugdrömmar” till Expressen. 

När har ”Stugdrömmar” premiär? 

Den nya säsongen har premiär i höst på  Kanal 5 och på den nya streamingplatfformen Max.