Christopher O'Regans fina ord om 21 år yngre kärleken: "Något extra"

Christopher O'Regan har träffat en ny partner. Nu berättar författaren och historikern mer om kärleken med sin nya flickvän.

Christopher O'Regan har hittat en ny kärlek.
Christopher O'Regan har hittat en ny kärlek.

I det populära svenska tv-programmet "Det sitter i väggarna" utforskas historiska hem runt om i Sverige. Programmet leds nu av byggnadsantikvarien Erika Åberg och antikexperten Rickard Thunér

Tidigare var det dock populärhistorikern och författaren Christopher O'Regan, 52, som var historieberättare i programmet. Men 2018 valde han att lämna programmet, då av familjeskäl. 

Numera är Christopher O'Regan verksam som guide för stadsvandringar i Gamla Stan i Stockholm.

Christopher O'Regan 2016.
Christopher O'Regan 2016.

Christopher O'Regan om nya kärleken: "Genuin värme"

Efter sex år som ensamstående förälder till dottern Alice, 8, har Christopher nu hittat kärleken på nytt, närmare bestämt i en tjej som han stötte på under en av sina sedvanliga stadsvandringar i Gamla Stan.

För Aftonbladet berättar han mer om sin nya kärlek:

– Det här är något extra som jag inte riktigt har varit med om tidigare. Det här är inte bara en fysisk attraktion eller en förälskelse utan det finns en genuin värme och kärlek.

Vem är Christopher O'Regans nya partner?

Christopher förklarar att han, till följd av sin nya kärleks yrke, måste hålla henne anonym. Men en sak väljer han att avslöja, och det är att hon är 21 år yngre än honom samt att hon är öppen för att skaffa barn, vilket Christopher också verkar vara:

– Jag skulle gärna göra den resan igen, säger han till tidningen.

Läs mer: