Filip Lamprecht och Linn Hegdal har brutit upp – flyttat isär: "Skönt"

Filip Lamprecht och Linn Hegdal gick ut och berättade om sin relation i januari 2024. Nu kommer Filip med ytterligare besked om hur det ligger till. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht.

Influencern och tv-profilen Filip Lamprecht och proffsdansaren Linn Hegdal har varit tillsammans sedan januari 2023. De träffades i "Let's dance" 2021, och då var både Filip och Linn i andra förhållanden. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht.

Bröt upp 

Både Filip Lamprechts förhållande med artisten Peg Parnevik och Linn Hegdals förhållande med danskollegan Jacob Persson tog slut därefter. 

Ända fram till att Filip och Linn offentliggjorde sitt förhållande i januari 2024 förekom det en hel del spekulationer kring huruvida de var ett par eller ej. 

Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

"Skönt att slippa smyga"

Men när de till slut öppnade upp om sin relation strömmade det in kommentarer från personer som uttryckte sin glädje för förhållandet: 

"Älskar er sååå!!!", kommenterade Kristin Kaspersen under det inlägg där Filip Lamprecht berättade om relationen. 

"Grattis till kärleken! Ni är fina ihop. Så skönt för er att slippa smyga", skrev artisten Anna Sahlene

"Man blir helt lycklig i själen. Grattis till kärleken underbara varelser", kommenterade proffsdansaren Tobias Karlsson

Därför har de flyttat ifrån varandra

Nu kommer ytterligare ett besked om relationen. Det är nämligen Filip Lamprecht som öppnar upp och berättar hur det egentligen ligger till mellan honom och flickvännen, och avslöjar då att de valt att flytta isär efter att tidigare varit sambor. Varför? För att de har fulla – och olika – agendor om dagarna. 

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt, säger han till Hänt under en röda mattan-intervju och tillägger: 

– Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space.