Hanna Hedlund om insikten efter uppbrottet med Martin Stenmarck: "Trodde aldrig..."

Det var omkring tre år sedan som artisterna Martin Stenmarck och Hanna Hedlund skilde sig. Nu öppnar Hedlund upp om sina tankar om sitt singelliv. 

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund.

Det var omkring tre år sedan som Hanna Hedlund, 49, och Martin Stenmarck, 51, gick skilda vägar, detta efter att ha varit ett par i över 20 år. 

Paret har tre barn ihop: Ida, Love och Saga

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund.

Martin Stenmarck har ny flickvän 

I fjol kom beskedet att Martin Stenmarck hittat kärleken på nytt, men vem artistens nya flickvän är har han inte avslöjat. 

Martin Stenmarck.

Gjorde slut med nya pojkvännen 

Hanna Hedlund hittade även hon kärleken på nytt efter skilsmässan, men i början av 2024 bekräftade hon att relationen tagit slut

Det var på Instagram som Hedlund berättade om uppbrottet. 

"Åh jag har fått så fina blommor efter premiären. Älskar’t! Även om jag är singel, och can by my own flowers så är det ju ljuvligt att bli bortskämd med vackra blommor.", skrev hon i ett inlägg där hon visade upp blombud hon fått. 

Insikten efter skilsmässan från Martin Stenmarck 

I podcasten "Å andra sidan", som Hanna Hedlund driver med Jessica Wahlgren, 49, berättar Hanna om livet som singel och förklarar då att hon trivs riktigt bra med tillvaron, något hon kanske inte trodde att hon skulle göra för några år sedan: 

– Jag tänker det nu, att jag sitter här och känner att det är så naturligt att jag inte är ihop med mina barns pappa. Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den här dagen. Det är också märkligt. 

Hanna Hedlund.

"Är så nöjd med mitt liv" 

Själv är hon osäker på om hon någonsin kommer bli kär igen, men en sak är säker: Hon är nöjd med livet. 

– Kommer jag bli så där himlastormande kär igen? Jag vet inte, just nu tror jag inte det, säger hon i avsnittet och fortsätter: 

– Jag är så nöjd med mitt liv. Jag tycker det är så underbart.