Hanna Hedlund öppnar upp om singellivet: "Kan tänka mig att vara på Tinder" 

Artisten Hanna Hedlund är single och ganska ready to mingle. Men att träffa män genom Tinder tycker hon känns en gnutta avskräckande, det berättar Hedlund i podcasten "Å andra sidan". 

Hanna Hedlund.
Hanna Hedlund.

Nyligen kom beskedet att Hanna Hedlund blivit singel igen, detta efter att hon under förra året dejtat en man som hon då valde att hålla bakom rampljuset. Däremot talade hon gott om honom i sin podcast "Å andra sidan": 

– Jag längtar efter han jag tycker luktar gott. Han kommer på fredag, sa hon i ett avsnitt av podcasten som sändes sommaren 2023. 

Hanna Hedlund singel igen 

Men den relationen ska nu alltså ha tagit slut, och i ett nytt avsnitt av den ovan nämnda podcasten berättar Hanna Hedlund om hur det ligger till med kärlekslivet: 

– I min verklighet har det varit så i flera månader i alla fall, att jag är singel, säger hon i podcasten. 

Hon tillägger: 

– Nu är jag ju där att jag verkligen kan tänka mig att vara med på Tinder. 

Hanna Hedlund om att dejta igen

Däremot vet hon inte riktigt om hon vågar ta steget att träffa någon som hon haft kontakt med på Tinder, detta eftersom hon hört skräckhistorier om folk som blivit lurade. 

"Kul eller avskräckande" 

Hon förklarar också att hon är orolig att de hon har kontakt med genom dejtingappen ska ha förutfattade meningar om henne som offentlig person:

– Den där känslan av att de fått en bild om vem man är som kanske inte stämmer överens. Man vet inte heller om vissa tycker det är kul eller avskräckande, säger hon i podcasten. 

Hedlund berättar också att hon söker en man som är empatisk och som har humor. 

Blev tillsammans med Martin Stenmarck i 20-årsåldern 

Hon poängterar dock att hon aldrig riktigt dejtat som vuxen, hon och Martin Stenmarck träffades nämligen redan när Hedlund var 21 år gammal. 

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar för omkring tre år sedan.