Jessica Wahlgren i otäck krock: "Blev så rädd"

Jessica Wahlgren var nyligen med om en bilolycka, det berättar hon i sin podcast "Å andra sidan". – Värsta kraschen och den tar sönder hela fronten på min bil, säger hon i podcasten. 

Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund.
Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund.

Make up-artisten Jessica Wahlgren driver sedan 2021 podcasten "Å andra sidan" tillsammans med artisten Hanna Hedlund. De jobbar även tillsammans i showen "Happy ending" med Pernilla Wahlgren i spetsen. 

Förutom arbetskamrater är podduon också goda vänner och delar en hel del tillsammans, men något som Jessica Wahlgren valt att hålla för sig själv – för att chocka Hanna Hedlund med i podcasten – är att hon nyligen var med om en bilolycka. 

Jessica berättar att hon var påväg hem när hon plötsligt får sladd och hamnar rakt i vad hon trodde var en snödriva. Det hon körde in i visade sig vara gjort av betong, vilket fick som följd att bilen förstördes. 

– Värsta kraschen och den tar sönder hela fronten på min bil, säger Jessica Wahlgren i podcasten och tillägger:

– Jag blev så rädd. Den går fortfarande att köra med, men det är bara ett stort hål. 

Hanna Hedlund chockas av nyheten om vad Jessica varit med om, varpå hon poängterar att hon körde mycket sakta innan olyckan.

– Jag körde ju jättesakta. Men man hinner bli så rädd just när man får sladd för då tappar man kontrollen lite, säger Jessica Wahlgren i podcasten.