Magdalena Graaf och nya pojkvännen har gjort slut: "Funkade inte"

Några månader efter kärleksavslöjandet kommer nu Magdalena Graaf med beskedet att hon och pojkvännen Sasa Jensen gjort slut. 
"Jag ska läka i hela kroppen. Höft, hjärta och själ. På riktigt. Sen tror jag faktiskt inte att jag ska leva med någon. Jag är för mycket ensamvarg.", skriver hon på sin blogg.

Magdalena Graaf och Sasa Jensen.

För ett par månader sedan kom Magdalena Graaf med beskedet att hon hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Louie Marti

"Vi sprang på varandra för en tid sen. En gammal, gammal ungdomskärlek från tonåren", skrev Graaf på sin blogg då. 

Blev tillsammans med ungdomskärleken Sasa Jensen

Mannen hon talade om heter Sasa Jensen, och har funnits i Magdalena Graafs liv sedan unga år. Han är för många känd sedan tidigare då han var med i "Big Brother Maktspelet" 2015. 

Efter kärleksbeskedet dök de upp på en hel del bilder tillsammans i sociala medier, men nu kommer Magdalena Graaf med ett mindre roligt besked. 

Magdalena Graaf och Sasa Jensen har gjort slut 

Hon och Sasa Jensen har nämligen gjort slut. På sin blogg berättar Graaf om uppbrottet: 

"Nej vi är inte tillsammans jag och Sasa. Det funkade inte. Vi var för olika och jag är för känslig och har för mycket bagage. Han är en underbar kille och våra barn är bästa vänner. Vi har hundar ihop", skriver hon och fortsätter: 

"I min iver och lycka efter en smärtsam höst, så drogs jag med i ruset. Ja skitsamna! Sasa är underbar och vi hänger dagligen.. Jag är bara inte den rätta tjejen för honom"

Sasa Jensen.

I blogginlägget ifrågasätter hon också om relationen kanske gick lite för fort fram, men kommer sedan fram till att oavsett vad gav kärleksrelationen henne glädje mitt i en tuff tid: 

"Gick allt för fort? Ha det kanske det gjorde. Men vet ni. Kärlek. Glädje och vänskap är fint! Jag fann livet efter min smärtsamma höst."

"För mycket ensamvarg" 

Hon berättar också att hon nu planerar att leva själv, utan en partner: 

"Jag ska läka i hela kroppen. Höft, hjärta och själ. På riktigt. Sen tror jag faktiskt inte att jag ska leva med någon. Jag är för mycket ensamvarg."