Margaux Dietzs nya ord: "Otippat frieri"

Influencern Margaux Dietz hoppas på att 2024 blir ett kärleksfyllt år. 

Margaux Dietz.
Margaux Dietz.

Margaux Dietz, 33, har hållit låg profil i både massmedia och i sociala medier sedan den omtalade trapphusincidenten skedde hösten 2022. Situationen, där Margaux upptäckte, filmade och publicerade en video där en utslagen och blodig man sågs ligga utanför hennes ytterdörr, ledde till en polisutredning – en utredning som sedan lades ned. 

Margaux Dietz hoppas på frieri 

Sakta men säkert har hon kommit tillbaka till sociala medier, men på Youtube, där hon tidigare var väldigt aktiv, ekar det tomt. På Instagram publicerar hon dock innehåll frekvent, däribland från en och annan resa till Sydafrika. 

"Uppfyller nyårslöften", skriver hon till en bild tagen från en av sina resor. 

Men hur kommer Margaux Dietz 2024 se ut? Om Margaux får som hon vill blir hon friad till, det uttrycker hon i en intervju med Nöjesguiden

– Att det är skottår, jag älskar skottår! Hoppas verkligen på ett otippat frieri, svarar hon på frågan om vad hon ser fram emot med det nya året. 

Förlovad två gånger tidigare 

Margaux Dietz har varit förlovad två gånger tidigare. Första gången med Jacob Liebermann som hon har sonen Arnold tillsammans med. Föräldraparet gick skilda vägar 2019. Ett par år senare förlovade hon sig med en man vid namn Sean Canning. Några månader efter förlovningen gjorde de slut. 

Bild 1: Jacob Liebermann och Margaux Dietx. Bild 2: Sean Canning och Margaux Dietz.
Bild 1: Jacob Liebermann och Margaux Dietx. Bild 2: Sean Canning och Margaux Dietz.