Veckans BOOST: Du blir som du umgås!

Tror du på att du blir som du umgås? Att dina vänner påverkar dig hur du mår och känner? Vi har frågat vår boostexpert, Michael Södermalm, om hur man bilder sitt dream team av vänner och vad man gör med energitjuvarna!

Blir vi som vi umgås?
- Självklart, så blir vi som vi umgås! Tänk vad viktigt det är att vistas i rätt miljö. Ända sen vi var små, alla de relationer, alla de arbetsplatserna och skolorna vi har varit i så har vi givetvis formats och präglats väldigt mycket av de människor vi möter.
Eftersom vi troligtvis, eller kanske ;) bara har ett liv, så är det så oerhört viktigt att välja rätt umgänge.
Så bilda ditt eget dream team! Umgås mer med människor som boostar dig och som ger dig energi, gör dig glad och som lyfter dig till nya höjder.
Visst, det låter enkelt. Du tänker säkert: ”Vad ska jag göra med alla energitjuvar då?” Då har jag ett jättebra tips du kan träna på så ofta du kan när de dyker upp i ditt liv. Tänk så här: alla människor som du möter är utsedda att träna på! Så nästa gång du möter en energitjuv, ha i tanken: wow, häftigt, ytterligare en att träna på! Bara den enkla tanken kommer att hjälpa dig att må mycket bättre , jag lovar dig
Så kom ihåg det viktigaste av allt! Bygg ditt riktiga boost team, ditt dream team!

Har du funderat på hur kraftfulla dina tankar är? Och hur du genom att tänka på ett annat sätt kan få mer energi? Boostexperten tipsar hur här!