Vem är boostexperten Michael Södermalm?

Michael brinner för att stärka dig, ge dig mer energi, driv och målinriktning - bland annat genom utbildningar och den egna siten starkare.nu. Han är en av Sveriges mest erfarna och anlitade föreläsare och författare till aktuella boken Det sitter i huvudet : om viljans kraft att förändra ditt liv. En bok om hur man får tag i den där känslan av att allt är möjligt! Man har flyt, det går lätt att presentera, självförtroendet är på topp och man känner sig som vinnare. (Läs mer om boken här).

Micke har den sällsynta förmågan att leka sig fram, driva hejdlöst med både sig - och dig - men samtidigt lyckas landa i något som fångar essensen av hur det är att vara människa. Med något som kan liknas vid att sätta pricken över i får han oss att inse vad som är viktigt i livet och vilka prioriteringar vi ska göra för att nå dit.

Vill du veta mer om Micke? Du hittar honom här och även på starkare.nu!

Mickes bok: Det sitter i huvudet

Det sitter i huvudet är boken som lär dig skapa känslan att allt är möjligt! Den handlar om hur du får flyt, självförtroendet kommer på topp och du känner dig som en vinnare. För hur gör man för att få starkare mental styrka för att undvika att låta rädslan ta över? Läs mer och köp boken här