12-barnsmamman Madeleine Ilmruds saftiga lön avslöjad – så mycket tjänar hon

”Familjen annorlunda”-profilen Madeleine Ilmrud har 12 barn och lever på sina sociala medier. Nu avslöjas hennes lön. 

Madeleine Ilmrud har 12 barn.

”Familjen annorlunda” var programmet som lät tittarna få en inblick i vardagslivet hos familjer med stora barnskaror, programmet visades i tio säsonger med tio avsnitt vardera på TV4. 

En av familjerna tittarna fick följa var familjen Ilmrud med mamma Madeleine Ilmrud och maken Mikael Ilmrud, som medverkade i tre säsonger. Och under åren utökades familjen från sex till nio barn – och fler har det blivit! 

I september 2022 födde nämligen Madeleine sitt tolfte barn, sonen Amadeus. Sedan innan har de en rejäl barnaskara som utgörs av Victor, Oliver, William, Engla-Freja, AdamColin, Charlie, Tuva-Li, EmmylouMathilde-Isabelle och Livia.

Den äldsta sonen Victor har Madeleine från en tidigare relation och näst äldsta sonen Oliver är även han från en tidigare förhållande. 

Efter programmet blev Madeleine en stor profil på sociala medier, på Instagram har hon över 105 tusen följare. Där får man följa den stora familjens vardag. 

Madeleine Ilmruds saftiga lön avslöjad 

Madeleine jobbar heltid med sina sociala medier där hon gör samarbeten med olika företag. 

Och det går sannerligen bra för Madeleine. Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade hon under år 2022 en taxerad förvärvsinkomst på 709 300 kronor.

Vilket innebär att hon tog ut en månadslön på 59 108 kronor.