Ashton Wood avslöjar relationen till Benjamin Ingrosso – bilderna inifrån lägenheten

Ryktet om att Ashton Wood vad Benjamin Ingrossos nya tjej slog ner som en bomb. Nu bekräftas relationen genom detaljerna i bilderna inifrån Benjamins lägenhet. 

Ashton Wood avslöjar relationen till Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso, 26, har varit singel sedan uppbrottet från den norska influencern Frøya Winther förra sommaren. Dessförinnan var han i en lång relation med Linnea Widmark. Han har i flera intervjuer sagt att han just nu inte har tid för en relation, eftersom han satsar stort på sin internationella karriär. 

Därför slog nyheten om att Benjamin dykt upp på ett branschevent hand i hand med en tjej som han introducerade som sin flickvän, ner som en bomb. 

Det är när Elaine Mooe gästade radioprogrammet "Gry Forsell med vänner", som Benjamins relation avslöjades.  

Benjamin Ingrossos nya flickvän

Elaine Mooe berättar i radioprogrammet att hon stött på Benjamin, där han ska ha presenterat en kvinna som sin tjej. 

– Du sa att Benjamin Ingrosso var där med en tjej från Australien som han höll i hand och så sa han till dig att de är ihop, säger Gry Forssell i radioprogrammet, varpå Elaine Mooe fortsätter:

– Ja. Eller inte de orden, men han sa "Det är min tjej". 

Benjamins flickvän visade sig vara den australienska influencern Ashton Wood, 30, som för närvarande bor i London. Ashton Wood jobbar heltid med sina sociala medier, är medgrundare på ett företag som tillverkar matcha, driver en podcast och har tidigare gjort flera kollektioner för klädmärket NA-KD. 

Hon är en populär profil på Instagram och har nästan en halv miljon följare på plattformen. 

Detaljen i bilden avslöjar relationen 

Varken Benjamin eller Ashton har kommenterat relationen mer än så. Men det finns en detalj som avslöjar att de faktiskt är ett par. 

Vid tiden för eventet befann sig Ashton i Stockholm och när hon återvände hem till London, publicerade hon ett bildspel från sin vistelse i Sverige. Det är bland annat bilder på en pasta från restaurangen Aperitivo by Ingrosso, köttbullar och potatismos och några bilder på sig själv.

”Några av mina favoritstunder i Stockholm”, skriver hon till bilderna. 

Det är just bilderna hon tagit på sig själv som utmärker sig. Det är bland annat en bild hon tagit i en spegel från en lägenhet som ser bekant ut för många – det är nämligen från Benjamin Ingrossos nya sekelskifteslägenhet. 

Den andra uppseendeväckande detaljen är i en annan bild, där man skymtar lite av en svart statyett med en guldplatta nedtill. Vilket visar sig vara en Rockbjörn. Ett pris som Benjamin vunnit hela sex gånger och stoltserar med på en hylla i lägenheten. 

Benjamin Ingrosso har tidigare publicerat en video inifrån sin lägenhet som tydligt visar att Ashton tagit bilderna i hans lägenhet. 

Lästips: 

21 roliga bröllopslekar & bröllopsspex att testa

Allt om Hampus Nessvold – karriären, Skäringer och den hemliga flickvännen

Allt om Vicki Blommé: Partner, barn och fotbolls-EM 2024