Beskedet från Nour El Refai och Henrik Schyffert: "En längre paus"

Henrik Schyffert och Nour El Refai har ett fullspäckat schema, både gemensamt och på varsitt håll. Nu kommer komikerparet med beskedet att de tvingat ta en paus.

Nour-El-Refai-tar-paus-podcast
Nour El Refai och Henrik Schyffert har tvingats ta en paus från ett av sina gemensamma uppdrag.

Vårterminen har dragit igång vilket innebär att allt från jobb, förskola, skola och fritidsaktiviteter tar upp en hel del av ens vakna tid. Detta för många stressiga vardagsliv verkar ha drabbat även Nour El Refai och Henrik Schyffert, som under torsdagen meddelar att de valt att pausa ett av sina gemensamma uppdrag.

Nour El Refai aktuell med ny säsong av "Masked Singer"

Det handlar om podcasten "Nours poddelipodd och Henrik", som paret startade under coronapandemin 2020, som inte längre får plats på schemat.

Förutom ett familjeliv och säkerligen en hel del andra uppdrag som görs bakom kulisserna, har paret fullt upp på olika håll.

Nour El Refai är just nu igång med inspelningen av "Masked Singer" där hon sitter i panelen tillsammans med Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Felix Herngren.

Den andra halvan av podcasten, det vill säga Henrik Schyffert, är akutell med en ny stand up-show vid namn "Henrik Schyffert – Work in progress".

Tagit paus tidigare

Men det här är inte första gången kärleksparet och podduon tar paus.

För några månader sedan kom beskedet att Henrik Schyffert inte längre skulle medverka i podcasten på regelbunden basis. Under några avsnitt fick lyssnarna istället höra Nour El Refai intervjua relevanta personer.


Därför tar Nour El Refai och Henrik Schyffert en längre paus

Men hädanefter kan podcastens trogna lyssnare alltså vänta sig riktig radiotystnad från både Schyffert och El Refai.

I inlägget där podduon ger besked om pausen skriver de att anledningen till att de behöver ta en paus är för att de båda jobbar en hel del med annat just nu samt att de har ett helt familjeliv att ta sig an.

"Hej. Vi måste tyvärr ta en längre paus från podden då vi båda jobbar mycket med annat just nu. Långa inspelningar och familjelogistik som ska gå ihop. Det är så tråkigt att vi inte hinner men vi hoppas att vi kan vara tillbaka snart!", skriver de i inlägget.