Bingo Rimérs flörtiga kommentar till Åsa Ingrosso inför alla: ”MILF”

Bingo Rimér kommenterar Åsa Ingrossos bild på Instagram och är riktigt flörtig!

Bingo Rimérs flörtiga kommentar till Åsa Ingrosso.

Bingo Rimér har stått i rampljuset i flera decennier. Han är mest känd för sin framgång som fotograf. Han började som flickfotograf och har och har knäppt bilder för bland annat, Slitz och Café. Han har även drivit Moore Magazine och varit agent för tidningen Playboy i Sverige. 

Bingo jobbar fortfarande som fotograf, men även med sina sociala medier, driver en podcast och realityserien ”Bingo och Julia” med flickvännen Julia Franzén. 

Julia Franzén och Bingo Rimér på Kristallen 2023.

Bingo Rimérs kärleksliv 

Bingo och Julia blev ett par igen 2022 efter att de haft en kort paus. De är högaktuella med realityserien "Bingo & Julia" där tittarna får en inblick i parets gemensamma vardag. I serien delar paret bland annat med sig av sin stora önskan att bilda familj och deras påbörjade IVF-resa.

Bingo har sedan tidigare tre barn med två olika kvinnor. Äldsta dottern Nova Rimér ihop med Erika Heizinger och sönerna Ringo Rimér och Rambo Rimér med hälsoprofilen Katrin Zytomierska.  

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska på tidningen KING:s fest 2009.

Flörtiga orden till Åsa Ingrosso 

Att Bingo är något av en tjejtjusare är ingenting han försökt hymla med. Under sin tid som agent för Playboy i Skandinavien fick han träffa Playboy-grundaren Hugh Hefner flera gånger, en person som Bingo såg som sin idol. Och med tiden har Bingo kallats för Sveriges motsvarighet till Hugh Hefner. 

– När jag var liten grabb var han min stora förebild så jag var på gränsen till besatt av att få träffa honom, sa Bingo till Aftonbladet 2017.

Och nu är tjejtjusaren Bingo i farten igen. När Åsa Ingrosso nyligen publicerade ett inlägg på Instagram där hon visade upp en ny outfit och sitt nyfixade går, tog Bingo tillfället i akt och skickade iväg en lite flörtig kommentar till henne.

”Om det råkar vara MILF-VM på Mallorca. Så vinner du lätt. Åsa Ingrosso – så snygg”, skriver han under inlägget. 

Bingo Rimérs kommentar till Åsa Ingrosso.

Men Bingo är långt ifrån den enda som tycker Åsa är snygg och vacker. Kommentarsfältet svämmar över med beundrare som skriver hur fin hon är. 

Lästips: 

Allt om Shanga Forsberg: Fotbollen, barnen och Emil Forsberg

8 roliga snapsvisor till sånghäftet på midsommar

50 kluriga och roliga gåtor och tankelekar för barn