”Bonde söker fru”-deltagaren har fått barn – visar upp nyfödda sonen

Henrik Kullander var med i ”Bonde söker fru” 2022 men fann tyvärr inte kärleken i programmet. Nu, mindre än två år senare visar han upp nyfödda sonen. 

Bonden Henrik Kullander har fått barn i smyg.

Växtodlingsbonden Henrik Kullander var en av bönderna som sökte kärleken i ”Bonde söker fru” 2022. Han charmade hela svenska folket men dessvärre gick kärleksäventyret i programmet inte riktigt som han tänkt.

Henriks medverkan kantades istället av att flera brevskrivare lämnade programmet och det blev en hel del tårar för bonden som gång på gång blev besviken över tjejernas beslut att lämna. 

Nu, knappt två år senare visar Henrik upp sin nyfödda son! 

Henrik Kullander i ”Bonde söker fru” 2022.

Bonde-Henrik Kullander har blivit pappa – visar upp sonen

Henrik själv använder sig inte av sociala medier och har sedan sin medverkan i programmet inte synts speciellt mycket i offentligheten. Det är på Instagram som ”Bonde söker fru:s” officiella konto delar den glädjande nyheten om Henriks tillökning med en video på honom själv och den lilla gossen. 

– Den här lilla killen kom till världen för ungefär en månad sedan. Drömmar kan bli verklighet, säger Henrik i klippet. 

”Växtodlingsbonden Henrik Kullander var med i Bonde söker fru 2022. Nu knappt två år efter kärleksresan i tv visar han upp sin nyfödda son. Grattis till familjen!”, skriver ”Bonde söker fru” till inlägget. 

Följarnas jubel efter beskedet 

Det dröjer inte lång tid efter att inlägget publicerades som kommentarerna väller in. 

”Åhhhh älskade fina Henrik! Grattis!!! Så otroligt kul! Jag blir så glad!”, skriver ”Bonde”-programledaren Linda Lindorff

”Grattis du är värd att få en familj, så fin kille du är. Grattis igen”, skriver en annan. 

”Det var dagens finaste insta-inlägg! Grattis!!!”, hälsar en tredje. 

”Men åååå. Stort grattis både till förhållandet och den lilla”, skriver en fjärde

Den före detta deltagaren och Henriks nära vän, Mikael Backis Backstulid, har även kommenterat inlägget med flera röda hjärtan.