Carina Berg talar ut om konflikterna med Erik – sanningen efter alla år: ”Piss”

Carina Berg och maken Erik Berg har varit gifta i över fem år. Nu berättar tv-profilen om konflikterna i relationen. 

Carina Berg öppnar upp om konflikterna i relationen med Erik Berg.

Programledaren Carina Berg, 46, är en av Sveriges största och mest omtyckta programledare. Hon har inte bara gjort stora produktioner som "Kristallen" och "Melodifestivalen", hon är även en mycket populär profil bland både tv-tittare och poddlyssnare.  

Hon driver podcasten "Gynning & Berg" tillsammans med Carolina Gynning, som släpper avsnitt varje vecka där de pratar om allt mellan himmel och jord. 

Carina Berg och Carolina Gynning på QX-galan 2023.

Carina Berg fick flera missfall 

Carina Berg är tillsammans med fotbollsspelaren Erik Berg sedan 2017 och de ville inte dra ut på det: redan i december 2018 blev de äkta makar. Idag har Carina och Erik två barn tillsammans, sonen Otto och dottern Juno. Carina har även sonen Holger från sitt äktenskap med Kristian Luuk

Men det var en tuff resa för Carina och Erik att få barn. De fick ta hjälp av IVF-behandling för att bli gravida – trots det fick de höra att det inte fanns några garantier på att det skulle gå för dem. Det blev en tuff tid och Carina fick fem missfall innan paret slutligen kunde välkomna sonen Otto, 2019, och två år senare dottern Juno. 

– Jag har fått en stor ödmjukhet inför gåvan att få barn. Holger fick jag som 31-åring i klassisk barnafödande ålder. När jag träffade Erik var det inte självklart att det skulle gå igen, har Carina tidigare sagt till Amelia

Erik Berg och Carina Berg.

Carina och Eriks renoveringsresor

Under åren har vi fått följa parets husdrömmar. 2019 fick vi se dem i programmet ”Bergs drömkåk” där de skulle rusta upp ett hus i skärgården. 

Och 2022 köpte paret en villa i Danderyd, ett renoveringsobjekt, som det visade sig vara mer jobb än väntat med. Både på Instagram och i podden har Carina Berg delat med sig av resan mot drömhuset. 

– Vi måste byta ventilation nu hemma. Det här är senaste nytt om mitt hus då. Alla fakturor som kommer är på 250 000 så vi är också luspanka. Man ska inte gnälla för vi sitter i ett jättefint hus men iallafall så blev det så nu, har Carina tidigare sagt i podcasten ”Gynning & Berg”. 

Carinas ord om konflikterna i relationen 

Att det uppstår en del spänning och konflikter i en relation under de omständigheterna är inget konstigt. Carina avslöjade nämligen i ”Fördomspodden” att vardagen med maken inte alltid är så konfliktlös som det kan verka. 

När programledaren Emil Pehrson läste upp en fördom om Carina: Att hon är trött på alla meddelanden hon får från jublande fans som älskar hennes relation med Erik.

– Nej, jag tycker att det är gulligt, men det är klart att vi har konflikter och piss som alla andra, sa Carina i podden och fortsatte:

– Jag köttar bara inte ut det så hårt.