Carola visar upp relationen till exet Jimmy – stora glädjen fångad på bild

Carola Häggkvist och Jimmy Källner gick skilda vägar för omkring fem år sedan. Nu visar hon upp relationen till exet. 

Carola Häggkvist visar upp relationen till ex-pojkvännen Jimmy Källner

Sedan Carola Häggkvist slog igenom som 16-åring har hon varit frekvent omskriven i media. Inte bara för hennes musikaliska talang men också hennes stormiga kärleksliv. 

Speciellt hennes äktenskap Runar Søgaard, de gifte sig inför 6000 människor 1990 valde de till sist att skilja sig tio år senare. Paret fick sonen Amadeus Søgaard 1998 men valde att gå skilda vägar när sonen var omkring två år gammal. 

När äktenskapet med Runar tog slut år 2000 så har Carola dejtat bland andra Christian ”Kicken” Lundqvist, trummisen i bandet ”The Poodles”. Men också har även dejtat musikern Jimmy Källqvist. Jimmy och Carola träffades 2014 men fem år senare så meddelade Carola att de lagt relationen på is.

Jimmys relation till Zoe efter uppbrottet 

Två år innan Carola träffade Jimmy valde hon att som ensamstående mamma adoptera dottern Zoe Häggkvist, från Sydafrika.  

Jimmy har varit en stor del av Zoes liv och uppväxt och trots att relationen mellan Jimmy och Carola inte höll, refererar Zoe till Jimmy som sin pappa. 

– Hon sover hos mig ibland, vi hörs på telefon och vi ses. Nu bor de i stan en del så då blir det lite mindre men under sommaren har vi setts när vi kunnat, har Jimmy tidigare berättat för Hänt

Jimmy Källner, Carola och Zoe 2018.

Visar upp relationen med exet 

Även Carola och Jimmy är fortfarande goda vänner. De umgås frekvent, har jobbat ihop och dessutom varit grannar i Steninge. Ex-paret äger dessutom ett hus i Sydafrika tillsammans. 

Jimmy är även en självklar del av familjen på  viktiga skeden i Zoes liv, exempelvis skolavslutningar och födelsedagar. 

När Jimmy nyligen fyllde år passade Carola och Zoe på att uppvakta honom på den stora dagen. På Instagram berättar Carola att hon firar Jimmys 54-årsdag hemma hos honom. Hon avslöjar dock att hon i all hast glömt bort födelsedagen. 

– Jag glömde bort att han fyller i dag. Så det var mina goda vänner från Sydafrika som är påväg hit som sa ”grattis Jimmy”, säger hon i en av klippen och berättar att anledningen till att hon glömt bort födelsedagen var för att att hon suttit uppslukad i intervjuer för ett projekt som kommer senare. 

Carola publicerar bland annat några klipp där de skojar med varandra och deras fina vänskapsrelation lyser igenom. Kvällen fortsatte i firandets tecken och Jimmy såg ut att bli rejält uppvaktad av sitt ex, goda vänner och dottern Zoe. 

Lästips: 

Så lever Zlatans föräldrar i dag

Hur lång är världens längsta man? Här är svaret

Busenkelt recept: Så gör du egna såpbubblor