Carolina Gynnings bebisbesked: "Vill ha fler"

Konstnären Carolina Gynning fick sitt tredje barn under sommaren 2021. Nu berättar hon att hon inte känner sig klar med bebislivet. Läs mer här!

Carolina Gynning och Viktor Philipson.
Carolina Gynning och Viktor Philipson.

Carolina Gynning är trebarnsmamma

Carolina Gynning, 44, är mamma till döttrarna Alicia , 10, Adele, 9, och Vilda, 2. De två äldsta döttrarna har hon tillsammans med sitt ex, Alexander Lydecker, 42. Vilda har hon tillsammans med Viktor Philipson, 37.

Förutom ett rikt och fartfyllt familjeliv har Gynning en karriär som även den rullar på för fullt. Utöver sin roll som konstnär driver hon även den framgångsrika podcasten Gynning & Berg hittar sig själva, har stora sociala mediekonton och har nyligen startat skönhetsvarumärket Gynning Beauty.

Schemat verkar till synes vara fullproppat med spännande grejer för Carolina Gynning. Men kanske kan det komma att adderas ytterligare en grej på schemat som varar i alla fall 18 år framöver. Nu berättar nämligen Gynning att hon är sugen på att utöka sin barnaskara.

Carolina Gynning: Vill ha fler barn

Det är i ett inlägg på Instagram som Carolina Gynning ger sitt bebisbesked. På bilden i inlägget syns Gynnings yngsta dotter Vilda sova på sin mammas axel. Till bilden skriver hon att hon inte riktigt känner sig klar med barnafödandet:

"Fast det är krävande att ha tre så vill jag ändå ha fler. Får aldrig nog av bebisgos"

I kommentarsfältet är det många som håller med Gynning om det hon skriver och uttrycker att de inte heller känner att "man får nog" av barn och bebisgos.