Carolina Gynnings bild med dottern får följarna att tappa hakan: "Nu jädrar.."

Carolina Gynning är mamma till tre döttrar, Alicia, Adele och Vilda. När hon nyligen delade en bild på sig och sin äldsta dotter blev följarna minst sagt förvånade. 

Carolina Gynning.

Konstnären och poddaren Carolina Gynning, 45, är mamma till tre barn: Alicia, Adele och Vilda

Döttrarna Alicia och Adele har hon tillsammans med sin ex-partner Alexander Lydecker. De var tillsamman mellan åren 2010-2018. 

Carolina Gynning och Alexander Lydecker.

Tillsammans med Viktor Philipson

Idag är hon tillsammans med en Viktor Philipson. De blev tillsammans 2019 och 2021 fick de dottern Vilda. Paret lever tillsammans på en stor gård utanför Stocholm. Men gården, som kostade 18 miljoner kronor, den ville Carolina Gynning bestämt köpa själv. 

Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Därför ville hon köpa gården själv 

När hon gästade Carina Bergfeldts SVT-talkshow berättade hon om anledningen till beslutet att köpa gården på egen hand: 

– Jag ville köpa den själv. Jag är ett skilsmässobarn och växte upp med en mamma som fick det jättesvårt efter sina skilsmässor, sa hon i programmet och fortsatte: 

– Jag vill aldrig någonsin bli beroende av en man. Därför har jag fixat mitt liv och skapat en drömvärld för mig och mina barn.

Sagt och gjort, idag lever hon på den stora gården tillsammans med sina barn, Viktor och en massa djur. 

På sin Instagram delar hon allt som oftast med sig av bilder och videor från gården, de djur som lever där – det finns bland annat grisar och höns – och hur familjen njuter av naturen runt bostaden. 

Carolina Gynning och 12-åriga dottern får följarna att reagera 

Något annat som nyligen dök upp på Carolina Gynnings Instagram är en bild på henne själv och äldsta dottern Alicia, 12. På bilden syns de posera framför en spegel, iklädda cowboykläder. 

Bilden på mor och dotter har fått Gynnings kommentarsfält att fyllas med glada ord från hennes följare. De uttrycker att de klär i utstyrseln, men också att de är otroligt lika, hon och Alicia. 

Några av kommentarerna under Gynnings bild lyder: 

"Wow vad stor hon är" 

"Nu jädrar växer din VACKRA dotter förbi dig"

"2 vackra tjejer, Carolina och hennes dotter, väldigt lika varandra i utseende" 

Vi kan inte annat än att hålla med, de är slående lika!