Carolina Gynnings känslosamma ord – talar ut om gravidkampen: ”Blev aldrig...”

Carolina Gynning har tre döttrar. Nu berättar hon om längtan efter att få en son med Viktor Philipson. 

Carolina Gynning och Viktor Philipson längtar efter att få en son.

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 38, träffades 2019 och det var det kärlek vid första ögonkastet – men deras förhållande har bitvis varit utmanande och har både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda tillsammans. 

Carolina Gynning har även två andra döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele. Familjen består också av flera husdjur och nyligen avslöjade hon att det tillkommit ännu ett djur i hushållet. I senaste avsnittet av ”Gynning och Berg” som hon driver med Carina Berg, diskuterar duon namn till familjens nytillkomna valp – då avslöjar Carolina att hon har en längtan att få en son. 

Viktor Philipson och Carolina Gynning på ELLE-galan 2022.

Det ska Carolina Gynnings nya valp heta 

I avsnittet berättar Carolina att hon inte fåt nog av valpar och skulle gärna skaffa sig hundra hundvalpar om hon hade haft råd, tid och möjlighet att skaffa så många små hundar. 

– Jag vill bara gosa med mina valpar! 

Samtalet leder dem in på vad den nya valpen ska heta och i den frågan är familjen lite oense. 

– Viktor vill döpa den till Graif, och det vill inte vi i familjen. Vi har jätteproblem nu med vad han ska heta, säger Carolina. 

– Jag vill att den ska heta Lillebror. 

Vidare berättar Carolina att namnet Lillebror kommer från att hon och Viktor verkligen vill ha en lillebror i familjen. 

Carolina talar ut om längtan att få en son 

Carolina Gynning berättar om sin längtan att få en son men att det inte gick som planerat. 

– Jag blev aldrig gravid. Jag vill inte säga för mycket, men vi ville bara försöka på vanlig väg och jag har inte blivit gravid. Vi har inte haft skydd, säger Carolina. 

Vidare berättar konstnären att hon börjar känna att det är för sent för henne att bli mamma igen. Men att om hon skulle bli gravid på naturlig väg vid 50 skulle hon behålla det. Saknaden efter en lillebror i familjen gör att hon känner lite extra för den nya valpen. 

– Vi fick ingen lillebror, men nu kom han. När han kom kände jag att det var som en liten lillebror, säger Carolina och syftar på den nya valpen. 

Carolina Gynning med döttrarna Alicia, Adele och Vilda 2022