Casper Janebrinks nya barnbesked med 17 år yngre Therese: ”Ett syskon”

För snart två år sedan välkomnade Casper Janebrink och Therese Andersson sonen Hugo tillsammans. Nu kommer Casper med ett nytt barnbesked. 

Casper och Thereses nya barnbesked.

2022 kom beskedet att dansbandsprofilen Casper Janebrink, 54, och hustrun Helena Janebrink, 46, gått skilda vägar. Detta efter att ha varit tillsammans i över 20 år. Och bara månader senare avslöjade Casper att han funnit kärleken på nytt och han presenterade sin nya flickvän, Therese Andersson, 36. 

I samma veva kom även beskedet att Casper och Therese väntade sitt första gemensamma barn. Nytillskottet blev Therese första barn och Caspers tredje, då han fick dottern Alice och sonen Felix under sitt tidigare äktenskap. 

Casper Janebrink och Therese.

Casper om livet som småbarnspappa 

Nu fyller Caspers och flickvännen Thereses son Hugo, två år i september.  I en intervju med Aftonbladet berättar Casper om hur han ser på föräldraskapet som trebarnspappa. 

– När man få första barnet är man lite nojig, sedan avtar det när man får sitt andra barn. Nu med det tredje så är jag ännu lite coolare och lugnare. Men jag försöker nog vara likadan som med mina äldre barn Alice och Felix. Jag gillar att vara en engagerad pappa och går upp mitt i natten och byter blöjor.

Casper beskriver sonen som vild och galen och att han ständigt hittar på massa bus. 

– Men han är glad och härlig, det är jättekul. Jag njuter.

Nya barnbeskedet: ”Ett syskon”

Vidare berättar Casper Janebrink om framtidsplanerna och huruvida paret ska skaffa fler barn. 

– Jag förstod redan från början när jag blev förälskad att det kunde handla om att starta om på nytt, någonstans kommer det nog att innebära att det kan röra sig om att skaffa barn. Nu kom Hugo in i vårt förhållande ganska snabbt, men jag var beredd på det och kände att vi löser detta, säger Casper till Aftonbladet och fortsätter: 

– För Hugos skull så hade vi kanske velat skaffa ett syskon, men Therese och jag har diskuterat det och vi väldigt nöjda med situationen som den är. Sedan ska man aldrig säga aldrig.

Om det blir en till bebis för Casper och Therese är något framtiden får utvisa! 

Missa inte: 

Röda dagar 2024: Klämdagar och dagar du ska ta ledigt

Allt om Ludvig Åberg: Flickvän, familj och längd