Casper Janebrinks sovrumsmiss får följarna att reagera: "Högljudd..."

Casper Janebrink fick nyligen barn tillsammans med sin flickvän Therese Andersson. Det nya familjelivet är något han nu bäddar inför genom att säkerställa att inga barnskrik hörs utanför sovrummet, eller är de ljudisolerade väggarna tänkt för något helt annat?

Arvingarnas Casper Janebrink rör till det lite för sina följare när han berättar om sitt nya sovrum.

Det var i september som Casper Janebrink och Therese Andersson välkomnade sitt första gemensamma, men Caspers tredje, barn. För att säkerställa att resterande familjemedlemmar inte vaknar när familjens nykomling eventuellt håller låda på nätterna har Janebrink säkrat upp sitt och Thereses sovrum med en hel vägg täckt med ackustikpanel – ett material som ska vara ljuddämpande.

Men när Arvingarna-sångaren delar med sig av renoveringen på sin Instagram möts han av reaktioner som han kanske inte riktigt väntat sig.

John Lundvik påpekar Janebrinks miss

Följarna, däribland artistkollegan John Lundvik, missförstår Janebrink helt och hållet och menar på att väggen satts upp av helt andra anledningar.

"Jag är riktigt nöjd med valet av paneler som blev ”Valnöt” och vad dom dämpade ljudet i sovrummet , dessa paneler kan jag verkligen rekommendera, lätta att sätta upp och riktigt snygga", skriver Casper Janebrink i inlägget, varpå följarnas reaktioner börjar strömma in:

"Casper…..", kommenterar John Lundvik och lägger till en skrattande och en hjärt-emoji samt emoji med en apa som håller för ögonen.

Lästips: Så mycket tjänar Casper Janebrink

Flera av Caspers följare kommenterar på samma tema:

"Vad är det för ljud som ska dämpas.."

"Lätt att skylla på stackars bebis."

"Är du högljudd."

"Snyggt men rolig text."

Casper Janebrink är därefter snabb på att ge svar på tal:

"Ja alltså barnskrik", skriver han med en skrattande emoji.