Christian Bauer hyllas efter scenerna: "Hade jag varit Bauer hade jag åkt"

Efter att premiären av "Wahlgrens värld" nyligen gick av stapeln har Christian Bauer hyllats till skyarna av tittarna. "En eloge till Christian", skriver en av de som kommenterat.

I det första avsnittet av 'Wahlgrens värld' åker stora delar av familjen Wahlgren-Ingrosso till Sälen där Christian Bauer planerar att fria till Pernilla.
I det första avsnittet av "Wahlgrens värld" åker stora delar av familjen Wahlgren-Ingrosso till Sälen där Christian Bauer planerar att fria till Pernilla.

Den nya säsongen av "Wahlgrens värld" är igång för fulla muggar och redan i säsongens första avsnitt får tittarna se hur Christian Bauer laddar upp inför sitt frieri till Pernilla Wahlgren.

Det hela ska ske i Sälen, och med på resan till skidorten ska även Pernillas barn Bianca och Benjamin Ingrosso samt Theo Wahlgren medverka. Och trots att Bauer planerar och planerar har han svårt att få ihop det hela.

Strul inför resan till Sälen där Bauer ska fria

Familjen Wahlgren-Ingrosso verkar nämligen inte ha samma syn på tid som han själv har. Har man sagt att man ska åka klockan tio, då åker man klockan tio, tycker Christian Bauer.

Men i avsnittet kommer han fram till att han inte delar den åsikten med varken Pernilla, Theo, Benjamin eller Bianca.

"I vår familj tar man allt på lite volley"

Pernilla Wahlgren i sin tur, hon uttrycker att hon förstår om hennes sambo tycker att den synen på tid som råder inom familjen Wahlgren-Ingrosso inte riktigt lirar med honom.

– I Christians fall kan han säkert bestämma saker med sina barn och då är det så. I min familj, det har aldrig varit så. Jag kan ju inte komma nu och kräva av mina barn att de ska vara på ett sätt som jag aldrig varit själv. I vår familj, då tar man allt på lite volley, säger Pernilla Wahlgren i avsnittet.

Bianca Ingrosso vill ge sig av till Sälen förrän klockan tre på eftermiddagen, men Christian, han har ju sagt klocka tio på förmiddagen.

– Bianca skrev igår "kan vi åka klockan tre istället", jag bara men vänta det är jätteskillnad på att åka klockan tio och klockan tre, säger Pernilla Wahlgren.

Christian Bauer hyllas efter "Wahlgrens värld"-premiären

Under stora delar av det första avsnittet av "Wahlgrens värld" får tittarna se hur Christian väntar och väntar på att hans medresenärer ska bli klara – och för att göra det krävs ett rejält tålamod, menar tittarna. Nu hyllas Bauer och hans "orimligt stora tålamod" på sociala medier:

"Den där Bauer får du hålla hårt i - orimligt stort tålamod"

"Jag skulle säga respektlöst, men vilket tålamod"

"Hade jag varit Bauer hade jag åkt. Kom i taxi när ni är klara typ"

"Bauer måste vara tålamodets mästare"

"Att du pallar Christian!! Du är otrolig!!"

"Bauers tålamod...... helt outstanding"

"En eloge till Chrille och hans tålamod"

"Säger som många andra, beundransvärt av Christian att hålla ut med er tidsoptimist eller vad man nu ska kalla de"

"Med risk för att upprepa redan tidigare skrivet, men jäklar vilken stjärna han är Christian. Hans tålamod borde ge honom en medalj."

Här kan du läsa mer om Christian Bauer.