Ciara Zelmerlöw syns ihop med exet – efter Måns ord om relationen: "Kämpar"

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit gifta sedan 2019. Den senaste tiden har relationen enligt Måns själv varit skakig. Nu syns Ciara ihop med sitt ex igen. 

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit gifta sedan 2019.

Den senaste tiden har till synes varit turbulent för artisten Måns Zelmerlöw, 37, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 37. Paret ska ha haft den tufft en tid, och kämpar just nu för sin relation, något Måns nyligen berättade i Aftonbladet. 

Samtidigt började ett rykte om Måns florera. Det falska ryktet handlade om att han ska ha gripits för sexköp, och även det uttalade han sig om i Aftonbladet: 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. 

Han fortsatte:

– Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog. 

I samma veva kunde man också se att Ciara Zelmerlöw avföljt artisten på sociala medier, något som av många sågs om en markering – precis som det faktum att de befann sig på helt olika ställen när det hela uppdagades. Ciara såg ut att vara på hemmaplan, medan Måns och deras två barn, Albert och Ossian, befann sig i Sverige. 

De senaste dagarna har Ciara Zelmerlöw publicerat en hel del bilder från sin vardag, och i en av bilderna syns yngsta sonen Ossian. Ciara och barnen verkar helt enkelt vara återförenade, men de är inte de enda som återförenats. 

På en av bilderna Ciara delat på Instagram syns inte bara hennes son, utan även hennes ex Frazer Brent

Ciara och Frazer fick barn ihop för omkring tio år sedan, då deras son Archie föddes, och verkar, av bilden att döma, ha en fin relation idag.