Därför vägrar Viktor Philipson fria till Carolina Gynning: ”Det finns ingenting...”

Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par i ungefär fem år. Nu berättar Carolina om sin längtan att gifta sig, men att Viktor inte vill fria. 

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 38, träffades 2019 och det var det kärlek vid första ögonkastet – men deras förhållande har inte alltid varit helt lätt. Under åren har Carolina och Viktor separerat för att sedan hitta tillbaka till varandra och fått dottern Vilda ihop. 

Från en tidigare relation har Carolina Gynning även två andra döttrar, Alicia och Adele. Familjen bor på en stor gård ute på Ekerö och familjen har även flera husdjur och nyligen berättade Carolina att det tillkommit ännu en familjemedlem i hushållet och nyligen fick familjen ytterligare ett tillskott i form av en ny liten hundvalp.  

Carolina Gynning med döttrarna.

Carolina Gynning och Viktor Philipson sover i separata sovrum 

Tillsammans med Carina Berg driver Carolina podcasten ”Gynning & Berg”, som släpper ya avsnitt varje vecka. I podden pratar duon om allt mellan himmel och jord, då och då ger Carolina även glimtar från sin relation med Viktor. 

För en tid sedan berättade Carolina om ett beteende Viktor har som Carolina bara inte kan stå ut med, han snusar nämligen en del i sömnen. Något som drivit paret till att sova i separata sovrum. 

– Vi har ju haft ett problem ganska länge. Det är det här med Nischtis [Viktors reds. amn.] snus. Han snusar mycket i sömnen och när han gör det rinner det snus ner på kudden. Det byts även snus på nätterna. Han har ett vitt nattygsbord bredvid sin säng där han kletar av snuset, säger Carolina och fortsätter: 

– Det gick en ganska kort stund innan jag bestämde mig för separata sovrum. 

Men det är inte enbart snuset som gör att paret inte delar säng. Även dottern Vilda har ett finger med i spelet. Dottern sover nämligen i sängen med dem och tar upp ganska mycket plats. 

– Jag har ingen lust att sluta sova med henne. Därför blir Nischti [Viktor reds. amn.] lite utanför och får sova i sitt snus. 

Men Carolina förtydligar att hon faktiskt tycker relationen blivit bättre sen de beslutade sig för att ha separata sovrum, dels för att de slipper se varandras ”äckliga sidor”.

Viktor Philipson och Carolina Gynning 2022.

Därför vägrar Viktor fria till Carolina 

I ett senare avsnitt av podden pratar Carolina återigen om relationen. Hon berättar om sin längtan efter att gifta sig, men att Viktor aldrig friar. 

– När ska Viktor ställa frågan?, undrar Carina Berg. 

– Men jag säger det varje dag, ”nu får du fanimej fria” och han bara ”ja, ja”. 

Carina undrar då om Viktor håller på att planera ett frieri. 

– Han har planerat i sex år, säger Carolina. 

Duon diskuterar om de tror Viktor kommer fria någon gång och Carolina menar att hon kanske borde ta tag i det själv och fria till honom, men att skottåret nu passerat och hennes chans likaså. 

– Tolkar du in någonting i att han inte friar? Eller är det bara att han inte får tummen ur och känner du att du inte vill fria för då känns det inte som han vill det, säger Carina. 

– Jag tror inte att han kunde bry sig mindre om vi var gifta eller inte. Det finns ingenting han bryr sig mindre om. Han är bara obrydd, säger Carolina och fortsätter: 

– Det kanske inte spelar någon roll men jag tycker bara det hade varit kul. Jag känner att jag vill ha en bild och säga att ”kolla på den här bilden när jag var ung och gifte mig med Viktor”, det tycker jag är kul.