Dottern fick Carolina Gynning portad: "Satt ner foten" 

Carolina Gynning är mamma till tre döttrar och har en hel del husdjur på sin gård, och ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. 

Carolina Gynning.

Entreprenören och konstnären Carolina Gynning, 45, har många järn i elden. Hon är idag en etablerad konstnär, driver flera varumärken, däribland Gynning Jewelry och Gynning Beauty, och hörs i podcasten "Gynning & Berg" som släpps varje vecka. 

Hon har även ett populärt konto på Instagram där hon visar upp sitt liv för sina nästan 700 000 följare. 

Vid sidan om sitt arbetsliv lever hon ett familjeliv tillsammans med sina tre döttrar, Alicia, Adele och Vilda, samt pojkvännen Viktor Philipson

Viktor Philipson och Carolina Gynning.

De bor idag på en stor gård utanför Stockholm. Där bor de tillsammans med en hel del djur, däribland grisar, höns, hundar och nu även hästar. 

Carolina Gynning med döttrarna Adele, Vilda och Alicia.

Så blev Carolina Gynning portad 

I ett avsnitt av podcasten "Gynning & Berg" berättar Carolina Gynning att hon hänger en del på köp- och säljsajter när hon planerar att köpa ett nytt djur. Men helt lätt att komma in på dessa sajter har det inte varit på sistone, förklarar hon i podcasten. 

Hon ska nämligen ha blivit portad från en av sajterna. Men enligt Carolina beror det inte på henne själv, utan på en av hennes döttrar. 

– Det har ju gått så långt då att Adele har lånat mitt inlogg till "Hästnet". Då tror folk att hon skriver från Carolina Gynning. Så ett tag blev jag portad på "Hästnet" av någon anledning, berättar Gynning i podcasten och förklarar ytterligare: 

– Adele hade väl råkat skriva konstiga saker till folk, från Carolina Gynning. Hon kanske har skickat 100 sms om en häst. Till exempel "vad kostar den, vad kostar den, vad kostar den". 

Hon tillägger: 

– Någon har bara satt ner foten och bara "jag orkar inte mer". 

– Så hästmänniskor ute i landet, det finns de som tror du är riktigt tokig, frågar poddkollegan Carina Berg

– Ja, alltså mer galen än vad jag är, svarar Carolina Gynning.