Edvin Törnbloms mamma om relationen till sonen: "För jävlig ibland"

När stjärnskottet Edvin Törnblom gästar tisdagens avsnitt av "Weekend hos Zia" tillsammans med sin mamma Marianne berättar de båda om relationen, som Marianne beskriver som "hård, kärleksfull, ömsint och för jävlig ibland".

Edvin Törnblom och hans mamma Marianne Eklöf Törnblom gästar "Weekend hos Zia" tillsammans.

Edvin Törnblom, 26, gör succé vecka efter vecka med podcasten "Ursäkta" som han har tillsammans med komikern Johanna Nordström, 26. Podcasten har, förutom sina nästan 150 avsnitt, kommit ut i liveshow-format som "Ursäkta Live".

Edvin Törnbloms mamma Marianne är framgångsrik operasångerska

Både Törnblom och Nordström sjöng och dansade i showen – och det med bravur. Och Edvins sångröst kan med stor sannolikhet bero på att äpplet inte fallit långt från trädet. Det är nämligen så att poddarens mamma, Marianne Eklöf Törnblom, 66, är operasångerska som bland annat synts på Kungliga Operan.

Läs mer: Edvin Törnblom och Johanna Nordström avslöjar – ska sjunga på Hannah Widells bröllop

Har en hård men kärleksfull jargong

Men relationen mellan Edvin och mamma Marianne är inte som den en gång varit. När mor och son gästar Oscar och Dante Zia i "Weekend hos Zia" beskriver Marianne hur deras relation ser ut idag.

– Jargongen är hård, kärleksfull, ömsint och för jävlig ibland, säger hon i programmet och tillägger senare i avsnittet:

– Så länge som jag och Edvin fått vara tillsammans nu har vi inte varit sedan han flyttade hemifrån.

Hon förklarar att de ses, men att det blivit allt mer sällan det senaste året.

– Jag försöker att inte ringa honom varje dag, och då ringer han. Det är bara att ligga lite lågt så hör han av sig sen, säger Marianne Eklöf Törnblom.

Edvin Törnblom om relationen till sin mamma

Även Edvin Törnblom beskriver relationen till sin mamma Marianne, och även han vittnar om att de inte umgås särskilt mycket numera.

– Vi hänger ju inte asmycket nu för tiden, berättar Edvin Törnblom och tillägger att han tycker det är "helt sjukt" att hon vill lyssna på hans podcast.