Efter flytten till Spanien – Charlotte Perrellis relation till äldsta sönerna: ”Hör jag inte så mycket av”

Förra året tog Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen med sig sina två söner och flyttade till Spanien på heltid. Charlottes äldre söner bor kvar i Sverige – nu berättar schlagerdrottningen om relationen till Angelo och Alessio. 

Charlotte Perrelli om relationen med äldsta sönerna.

I november 2022 berättade schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 49, och maken Anders Jensen, 47, sålt den lyxiga villan i Spanien. Priset för lyxvillan i Marbella landade på 72 miljoner kronor, som gav paret ett rejält klirr i kassan. 

Lyxvillan i Marbella såldes för 72 miljoner kronor.

Strax därefter meddelade paret att de köpt ett nytt hus i närheten av det gamla som var större än det föregående. 

”Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skrev hon på bloggen då. 

Huset har en tillhörande pool med har en otrolig utsikt mot en liten sjö, berg och mängder av palmer. 

Charlotte Perrelli och Anders Jensens flytt till Spanien 

Efter en omfattande renovering av det nya huset kunde paret äntligen flytta in i villan under sommaren 2023 och sedan tog Charlotte och Anders beslutet att flytta till Spanien på heltid. 

Charlotte och Anders har två gemensamma söner Adrian, 10, och Alvin, 5, som fick följa med på äventyret och har börjat skolan i Spanien. Medan Charlottes äldre söner från sitt tidigare äktenskap, Angelo, 20, och Alessio, 18, blev kvar i Sverige. 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrellis nya beslut i livet – börjat plugga 

Flytten till Spanien kom med några prövningar som fick Charlotte att sätta sig vid skolbänken igen. Hon insåg att hon inte kunde prata med de yngsta sönernas spansklärare vilket fick henne att börja plugga spanska. 

– Jag kände mig så jävla dum. Jag satt där på ett föräldramöte i höstas och låtsades att jag förstod vad hon pratade om. Men jag fattade ingenting. Så där och då bestämde jag mig för att lära mig språket helt eftersom vi ändå bor här, säger Charlotte Perrelli till Expressen

Och de intensiva studierna ger resultat. 

– Det är inte så att jag talar spanska flytande än, men jag kan göra mig förstådd och jag förstår hyfsat skulle jag säga. 

Charlotte Perrelli om relationen till äldsta sönerna 

Det intensiva livet i Marbella med vardagsliv, studier och småbarn i skola lämnar inte jättemycket tid för att åka till Sverige ofta och umgås med sönerna som fortfarande bor i Sverige. 

– Angelo som är äldst pluggar business på universitetet. Han är ju stor nu och har tjej och lever sitt eget liv. Vid sidan om plugget så jobbar han också som mäklare, så honom ser jag inte så mycket av, berättar Charlotte och fortsätter: 

– Och Alessio tar examen i juni och har kommit in på skola här nere i Spanien så han kommer också flytta hit. Han vill plugga in spanskan nu. Det är väldigt kul att de båda, trots att de börjar bli vuxna, vill vara en del av vårat liv.