Efter skilsmässan – Cathrine Hardenborg är Rickard Olssons nya kärlek

Rickard Olsson har träffat kärleken igen efter den omtalade skilsmässan från Gisélè Essé under 2022. Nu berättar programledaren om sin nya kärlek – och det visar sig vara den kända supermodellen Cathrine Hardenborg. 

Rickard Olsson och Cathrine Hardenborg har träffats sen november 2023.

Programledaren Rickard Olsson, 57, gick igenom en uppmärksammad och stormig skilsmässa när äktenskapet med Gisélè Essé, 47, tog slut. 

Skilsmässan blev medialt uppmärksammad eftersom paret inte kom överens om ekonomin i samband med skilsmässan. Rickard Olsson hade nämligen skrivit över halva huset till Gisélè via ett gåvobrev, något som tvingade Rickard att flytta ut till en bod i trädgården. Efter mycket om och men fick han flytta tillbaka in i huset men kort därpå valde han att sälja bostaden. 

Nu har programledaren hittat kärleken igen! 

Rickard Olsson och Gisélè Essé träffades 2019

Rickard har träffat kärleken i kända modellen

Ett och ett halvt år efter att Rickard och Gisélè lämnat in skilsmässopapprena har Rickard träffat en ny kvinna. Hans nya kärlek är ingen mindre än den forna modellen Cathrine Hardenborg, 54, något Hänt var först med att rapportera om. 

Cathrine slog igenom som modell på 1980-talet och vid sidan om karriären blev hon också omskriven på grund av sina kärleksrelationer med modellen Marcus Schenkenberg, artisten Martin ”E-type” Eriksson – och den framlidne världsstjärnan Prince.

Men hon har inte bara varit modell, hon är även skådespelare och har synts i bland annat långköraren ”Vänner och fiender” samt filmen ”Hassel – förgörarna”, där hon spelade mot Lars-Erik Berenett.

Cathrine Hardenborg år 1999.

Rickard om relationen med Cathrine

Till Aftonbladet har Rickard berättat att de träffats i ungefär ett halvår och förtydligar relationsstatusen. 

– Relationsstatusen är väl att vi hänger och har gjort det sedan november. Att bubblan skulle spricka med tiden visste vi ju, såklart. Men nu är anden ur flaskan, säger han till tidningen och tillägger skämtsamt:

– Jag har inte skrivit över halva huset... Än.

Rickard är däremot försiktig med att uttala sig alltför mycket:

– Det här känns bra och spännande men jag är lite skadad av kärlek i det offentliga och vill därför ligga lite lågt.

Lästips: 

Penny Parnevik: Bröllopet med Douglas Murray, barnen och lyxiga uppväxten

Hon är Alice Stenlöfs nya tjej – visar upp kärleken

Allt om Vivi Wallin: Man, barn, podd och mammans sjukdom